Europa League: Κληρώνει σήμερα για ΟΦΗ και Άρη

ΟΦΗ
Europa League: Κληρώνει σήμερα για ΟΦΗ και Άρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Γρανάδα μεταξύ των αντιπάλων της ομάδας του Ηρακλείου και η Τότεναμ υποψήφια των κιτρινόμαυρων…

Στις 13:00 σήμερα θα γίνει η κλήρωση του Europa League με ΟΦΗ και Άρη να μαθαίνουν τους αντιπάλους με τους οποίους θα τεθούν αντιμέτωποι στο δεύτερο προκριματικό γύρο . Από το βράδυ της Κυριακής όμως η UEFA έκανε γνωστά τα γκρουπ που θα τοποθετηθούν οι δύο ομάδες και παράλληλα έγιναν γνωστοί και οι αντίπαλοι που θα μπουν στην κληρωτίδα.

Αρχικά ο ο ΟΦΗ θα βρίσκεται στο 4ο γκρουπ και θα κληρωθεί με μια εκ των Γρανάδα (Ισπανία), Απόλλωνα Λεμεσού (Κύπρου) και Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία).

Ο Άρης θα βρίσκεται στο 7ο γκρουπ και θα κληρωθεί με μια εκ των Τότεναμ (Αγγλία), Κοβαλίβκα (Ουκρανία), Χαποέλ Μπερσεβά (Ισραήλ).

Όπως καταλαβαίνει κανείς ο δυσκολότερος αντίπαλος που μπορεί να τεθεί στο δρόμο του Άρη είναι η Τότεναμ του Ζοζέ Μουρίνιο ενώ η ομάδα που θα ήθελαν όλοι να βγει από την κληρωτίδα είναι η Κοβαλίβκα από την Ουκρανία.

Στην περίπτωση του ΟΦΗ η Γρανάδα αποτελεί το "μεγαθήριο" των αντιπάλων που μπορεί να πέσει στον ΟΦΗ ενώ η αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λεμεσού ίσως είναι η ευκολότερη για τους Κρητικούς.

Τεράστιο ενδιαφέρον για ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ θα μάθει σήμερα (13:00) τον αντίπαλο του στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League και μεθαύριο, Τρίτη (1/9), θα προκύψει και το εμπόδιο που θα πρέπει να περάσει για να βρεθεί στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης σε περίπτωση που φτάσει μέχρι και τα playoffs.

Ο Δικέφαλος θα μπει και πάλι στους ανίσχυρους της κλήρωσης με τους πιθανούς αντιπάλους να του φέρνουν μνήμες από το πρόσφατο και μακρινό του παρελθόν.

Πιο δυνατή από τους τρεις είναι η Μπενφίκα, την οποία έχει αντιμετωπίσει 3 φορές στο παρελθόν, με πιο πρόσφατη στα πλέι οφ του Champions League της περιόδου 2018-19, χωρίς να καταφέρει να την αποκλείσει.

Ακολουθεί η Ντιναμό Κιέβου του Μιρτσέα Λουτσέσκου, που στα χρόνια της παρουσίας στον πάγκο του Δικεφάλου του γιου Ραζβάν, βρισκόταν συχνά πυκνά στο γήπεδο της Τούμπας και παρακολούθησε παιχνίδια του ΠΑΟΚ.

Ο πιο βατός από τους πιθανούς αντιπάλους φαίνεται πως είναι η Γάνδη. Οι Βέλγοι με τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ , Λάζλο Μπόλονι στον πάγκο τους μόλις χθες πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα και φαίνεται πως είναι αποδυναμωμένοι σε σχέση με την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Στον ΠΑΟΚ επικρατεί η αίσθηση, που μοιάζει λογική, ότι το σημαντικό σε έναν και πάλι μονό προκριματικό είναι η ομάδα τους να είναι γηπεδούχος στον αγώνα που θα γίνει στις 15 ή στις 16 του Σεπτέμβρη και όχι μόνο ο αντίπαλος που θα προκύψει. Το ιδανικό σενάριο θα ήταν φυσικά μια κλήρωση με την Γάνδη και το παιχνίδι στην Τούμπα.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News