K19-K17 ΟΦΗ: Νικηφόρα τεστ σε Σητεία και Άγιο Μύρωνα

ΟΦΗ
K19-K17 ΟΦΗ: Νικηφόρα τεστ σε Σητεία και Άγιο Μύρωνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φιλικά με πολλά γκολ για τις ομάδες υποδομής του ΟΦΗ το σαββατοκύριακο

Οι ομάδες υποδομής του ΟΦΗ συνέχισαν την προετοιμασία τους με φιλικά τεστ το σαββατοκύριακο. Η Κ19 νίκησε 4-0 στη Σητεία την τοπική Νίκη ενώ η Κ17 επικράτησε 6-0 του Ραύκου στον Άγιο Μύρωνα.

Στο παιχνίδι που έγινε στη Σητεία για την Κ19 ΟΦΗ, οι ποδοσφαιριστές του Μανώλη Πατεμτζή άνοιξαν το σκορ στο 48ο λεπτό με κεφαλιά του Φωτιάδη, ενώ στο 56’ ο ίδιος με ωραία ατομική ενέργεια διπλασίασε τα γκολ. Στο 84’ ο Παπαδάκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας των γηπεδούχων για το 0-3 και στο 86’ ο Φωτιάδης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

Κ19 ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής) : Μακατουνάκης, Αυγουστάκης, Γωνιωτάκης, Σαβουϊδάκης, Παπαδάκης, Χνάρης, Βασιλάκης, Λέλεκας, Γαιτάνης, Μπέρκης, Φωτιάδης. Επίσης αγωνίστηκαν οι: Μιράσι, Σημαιάκης, Κορνηλάκης, Καφούσης.

Το Σάββατο η Κ17 ΟΦΗ αντιμετώπισε τον Ραύκο και ο χορός των τερμάτων άνοιξε νωρίς, μόλις στο 3ο λεπτό με τον Σωμαράκη. Στο 26' ο Τζεβαμπινάς διπλασίασε τα τέρματα του ΟΦΗ μετά από ασίστ του Σημαντηράκη, ενώ πέντε λεπτά (31') αργότερα ο Σωμαράκης έκανε το 0-3, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Ακολούθησαν άλλα τρία τέρματα στην επανάληψη. Στο 65ο λεπτό ο Φανουράκης πέτυχε το 0-4, ενώ με τον Θεοδoσουλάκη (70') και τον Αμανάκη (80') να πετυχαίνουν από ένα τέρμα διαμορφώθηκε το τελικό 0-6.

Κ17 ΟΦΗ: Κιουπάκης (υπό δοκιμή), Κώττης, Χότζα, Βιτώρος, Γεωργαλής, Αμανάκης, Σημαντηράκης, Κλάδος, Σούλτς (υπό δοκιμή), Σωμαράκης, Τζεβαμπινάς. Αγωνίστηκαν επίσης και οι: Θαλασσινός, Χωραΐτης, Σαλούστρος, Αποστολάκης, Καρανδινός, Σαντοριναίος, Φανουράκης, Θεοδoσουλάκης, Μακράκης, Χατζηπαράσχος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News