ΟΦΗ: Φιλική ήττα με 1-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι

ΟΦΗ
ΟΦΗ: Φιλική ήττα με 1-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ ήταν εξαιρετικός στο α’ ημίχρονο αλλά στην επανάληψη παρουσίασε εντελώς άλλη εικόνα

Η έλλειψη σταθερότητας στην περίοδο που διανύουμε έκανε την εμφάνισή της σήμερα για τον ΟΦΗ, γνωρίζοντας την φιλική ήττα με 1-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Στο α’ ημίχρονο ο ΟΦΗ ήταν εξαιρετικός, πολύ καλύτερος από τους γηπεδούχους και μάλιστα δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για να προηγηθεί στο σκορ. Αντίθετα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν σαν να βγήκε… άλλη ομάδα, αφού χάθηκε η θετική εικόνα και μάλιστα μετά το γκολ που δέχτηκε στο 70’ με σκόρερ του Ατρομήτου τον Ούμπιδες, δεν κατάφερε να βγάλει ουσιαστική αντίδραση…

Να τονίσουμε ότι στην βασική σύνθεση αγωνίστηκαν οι Διαμαντής και Γκαργκαλατζίδης που είχαν πάρει χρόνο συμμετοχής την περασμένη Τετάρτη στο ΟΑΚΑ. Επίσης ντεμπούτο έκανε ο Μπόι Βάτερμαν κάτω από τα γκολπόστ περνώντας στο β' ημίχρονο στην θέση του Σωτηρίου.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης (76’ Θεοδωράκης), Γούτας (76’ Στρούγγης), Ρισβάνης, Γκαλβάο (46’ Κιβρακίδης), Σάλομον (76’ Νταβιώτης), Μπουσούλατζιτς (57’ Κωτσόπουλος), Γκάλο, Τομάσεβιτς (76’ Αγκάγιεφ), Ραμπέγιο (76’ Νάτσος), Μανούσος (57’ Ούμπιδες), Μουνίθ (46’ Γιακουμάκης).

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου (46’ Βάτερμαν), Μαρινάκης (81’ Βαφέας), Διαμαντής (46’ Βούρος), Γιαννούλης (77’ Σελίμοβιτς), Κοροβέσης (63’ Ουές), Σακόρ (63’ Σουρνάκης), Στάικος (77’ Νέιρα), Βαζ (81’ Μίγγος), Σαρδινέρο (63’ Ναμπί), Γρίβας (63’ Νοικοκυράκης), Γκαργκαλατζίδης (46’ Φιγκεϊρέντο).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News