Έρχεται στον ΟΦΗ ο Σολίς και δηλώνει… τρελαμένος με το «Γεντί Κουλέ»

ΟΦΗ
Έρχεται στον ΟΦΗ ο Σολίς και δηλώνει… τρελαμένος με το «Γεντί Κουλέ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ναζαρίνο Μπολίς θα φορέσει την φανέλα του ΟΦΗ ως δανεικός από την Μπόκα Τζούνιορς

Άλλη μια μεταγραφή μέσω Αργεντινής έχει κλείσει ο ΟΦΗ, έχοντας έρθει σε συμφωνία με την Μπόκα Τζούνιορς για τον δανεισμό του 26χρονου εξτρέμ, Ναζαρίνο Σολίς. Ο Αργεντινός θα φορέσει την φανέλα των Κρητικών για την επόμενη σεζόν με οψιόν αγοράς 500.000 ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του.

Ο Σολίς μίλησε στο Sport24.gr τονίζοντας ότι είναι χαρούμενος για την μεταγραφή του στην Ελλάδα, ενώ έχει τρελαθεί με την ατμόσφαιρα του Γεντί Κουλέ: "Είμαι πολύ χαρούμενος που συμφώνησα με τον ΟΦΗ. Περιμένω πώς και πώς να έρθω στην Ελλάδα και την Κρήτη. Την περίμενα πώς και πώς την στιγμή να παίξω στην Ευρώπη, έχω τρελαθεί με τα βίντεο από το γεμάτο Γεντί Κουλέ". 

Επιπλέον, ανέφερε ότι έχει μιλήσει με συμπατριώτες του που αγωνίζονται στην Ελλάδα: "Έχω μιλήσει με πολλά παιδιά που παίζουν στην Ελλάδα Αργεντινούς και μου είπαν τα καλύτερα για τον ΟΦΗ, πόσο οργανωμένη ομάδα είναι".

Τέλος, δήλωσε ότι θέλει να τα πάει καλά την πρώτη του χρονιά στον ΟΦΗ και την Ελλάδα: "Δεν έχω μιλήσει με Νέιρα και Μεγιάδο, αλλά θέλω να τους συναντήσω. Θέλω να τα πάω καλά την πρώτη μου χρονιά. Δεν έχω καταφέρει να μιλήσω ακόμη με τον πρόεδρο της Μπόκα, αλλά θα τον βρω όταν υπογράψω τα χαρτιά".

Ο Σολίς αγωνίστηκε τη σεζόν 2019/2020 δανεικός στην Αλντοζίβι πραγαμτοποιώντας 17 εμφανίσεις, ενώ σκόραρε δύο φορές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News