Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του ο Σίμος

ΟΦΗ
Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του ο Σίμος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θέλει να ανεβάζει επίπεδο έντασης η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι...

Στη χρησιμότητα του φιλικού αγώνα με τον Παναθηναϊκό που ανεβάζουν το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας αλλά και στην ικανοποίηση του από το αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται στον ΟΦΗ, εμφανίστηκε μετά το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ ο Γιώργος Σίμος. «Έχουμε μπροστά μας μία καινούργια Ευρωπαϊκή πρόκληση, ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι που το περιμένουμε με αγωνία και ενθουσιασμό όμως αγωνιούμε και για τη Σούπερ Λίγκα όπου θέλουμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι από πέρσι», είπε αρχικά ο τεχνικός του ΟΦΗ και συνέχισε: «Αυτό ήταν το πρώτο μας φιλικό και προσπαθήσαμε να ανεβάσουμε την ένταση ώστε σε 2,5 εβδομάδες να είμαστε σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας. Το Σάββατο έχουμε ένα νέο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, θέλουμε να ανεβάσουμε ένα ακόμη επίπεδο την ένταση ενώ ακολουθεί ένα ακόμη φιλικό με τον Εργοτέλη. Κόντρα στον Παναθηναϊκό είδαμε καλά πράγματα αλλά είδαμε και κάποια που χρειάζονται βελτίωση. Πρόκειται για ένα γκρουπ παικτών με ικανότητα και μέσα από δουλειά θα έχουμε μία πολύ καλή χρονιά. Είναι ένα κράμα νέων και ταλαντούχων παικτών με έμπειρους παίκτες, με προσωπικότητα και ικανούς… Στόχος είναι να δημιουργήσουμε μία καλή ομάδα όμως είμαστε ακόμα στην αρχή».

"Ξέραμε τις δυσκολίες..."

Για τις δυσκολίες του αγώνα μίλησε ο Ντάνι Πογιάτος που περιμένει περισσότερα πράγματα από την ομάδα του στη συνέχεια: «Ξέραμε ότι θα ήταν ένας δύσκολος αγώνας απέναντι στον ΟΦΗ που είναι μία καλή ομάδα. Είμαστε σε μία διαδικασία βελτίωσης όμως ήμασταν καλοί στην επίθεση και ο αντίπαλος δεν είχε ιδιαίτερες ευκαιρίες… Είμαστε 14 ημέρες σε προπονήσεις και σίγουρα ακόμα υπάρχει χρόνος για βελτίωση. Οι αγώνες αυτοί εξυπηρετούν για να βγουν συμπεράσματα όμως με το χρόνο θα δούμε τι πρέπει να κάνουμε για να χτίσουμε αυτό που θέλουμε».

Την ικανοποίηση του για την παρουσία του στον ΟΦΗ εξέφρασε ο Απόστολος Διαμαντής. «Χαίρομαι που είμαι στην ομάδα του ΟΦΗ και ευχαριστώ τους ανθρώπους του που με επέλεξαν. Παίζαμε κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα όμως ήμασταν καλοί αν και μπορούσαμε και καλύτερα… Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν και θα παίξουμε όλους στα ίσα. Η Ευρώπη είναι ένα κίνητρο για μας γιατί γυρίζει η ομάδα μετά από καιρό. Δουλεύουμε καθημερινά και περιμένουμε με ανυπομονησία την κλήρωση και το παιχνίδι».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News