Μετράει δυνάμεις ο ΟΦΗ απόψε με Παναθηναϊκό

ΟΦΗ
Μετράει δυνάμεις ο ΟΦΗ απόψε με Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα του Σίμου αντιμετωπίζει σε ένα πολύ δυνατό φιλικό προετοιμασίας τους «πράσινους» στο ΟΑΚΑ

Μετά από ένα μήνα περίπου και το τελευταίο παιχνίδι των play offs με τον Παναθηναϊκό, ο ΟΦΗ επισκέπτεται ξανά απόψε το ΟΑΚΑ (σέντρα στις 21:00) για να αντιμετωπίσει το "τριφύλλι" σε ένα πολύ δυνατό τεστ προετοιμασίας.

Είναι το ένα από τα δύο φιλικά που θα δώσει ο ΟΦΗ στην Αθήνα, καθώς θα ακολουθήσει αυτό του Σαββάτου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ενώ, όπως ανακοινώθηκε, το αποψινό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ θα μεταδοθεί από το Cosmotesport1 σε συνδυασμό με το PAO TV.

Μέσα από τα δύο φιλικά, ο ΟΦΗ μετράει τις δυνάμεις του ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Πρόκειται για δύο τεστ με δυνατά αγωνιστικά χαρακτηριστικά και ασφαλώς θα δοθεί η δυνατότητα στον Γιώργο Σίμο να τσεκάρει κάποιες από τις βασικές του σκέψεις ενόψει της αφετηρίας του Σεπτεμβρίου. Ο Σίμος θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες, με τους Διαμαντή και Γκαργκαλατζίδη να είναι έτοιμοι για να κάνουν το ντεμπούτο τους με τη φανέλα του ΟΦΗ, ενώ αντίθετα ο Μπόι Βάτερμαν προέρχεται από μεγάλη αγωνιστική αποχή και θέλει ακόμα λίγο χρόνο για να βρει τον ρυθμό του.

Ωστόσο, πλην του τραυματία Τσιλιανίδη, όλοι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην αποστολή. Σε αυτήν μετέχει και ο Νέιρα, που ακολούθησε χθες το πρωί μέρος του κανονικού προγράμματος, όπως και ο Φερέιρα, οι οποίοι δεν είναι ακόμα έτοιμοι για να πάρουν αγωνιστικό χρόνο συμμετοχής.

Στην Αθήνα ταξίδεψαν οι Σωτηρίου, Γουάλι, Βάτερμαν, Σηφάκης, Βαφέας, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Βούρος, Σελίμοβιτς, Ουές, Διαμαντής, Σακόρ, Νέιρα, Ναμπί, Βαζ, Στάικος, Μίγγος, Σουρνάκης, Φιγκεϊρέντο, Νοικοκυράκης, Φερέιρα, Σαρντινέρο, Γροίβας και Γκαργκαλατζίδης. O ΟΦΗ ανάμεσα στα δύο φιλικά Πέμπτη και Παρασκευή θα κάνει προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Ερυθραίας.

Δοκιμές από Πογιάτος

Για τον Παναθηναϊκό το αποψινό με τον ΟΦΗ είναι το δεύτερο τεστ προετοιμασίας και ουσιαστικά το πιο δυνατό, καθώς το σαββατιάτικο με το Μαρκό ήταν προπονητικού χαρακτήρα. Ο Ντάνι Πογιάτος θα δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα, ενώ θα δει για πρώτη φορά τους Κουρμπέλη, Σένκεφελντ και Ιωαννίδη που δεν αγωνίστηκαν στο φιλικό με το Μαρκό. Αντίθετα δεν αναμένεται να παίξουν οι Αϊτόρ, Χατζηθεοδωρίδης και Βιγιαφάνιες, ενώ αντίθετα έχει κάποιες πιθανότητες να πάρει χρόνο συμμετοχής για μερικά λεπτά ο Καρλίτος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News