Βάτερμαν: «Αυτός είναι λόγος που ήρθα στον ΟΦΗ»

ΟΦΗ
Βάτερμαν: «Αυτός είναι λόγος που ήρθα στον ΟΦΗ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η προσέγγιση από τους ανθρώπους της κρητικής ομάδας ήταν «κλειδί» για να πει το «ναι» ο Ολλανδός τερματοφύλακας

Μετά από μια πενταετία στην Κύπρο, ο Ολλανδός τερματοφύλακας Μπόι Βάτερμαν είναι πλέον… Κρητικός και για τα επόμενα δύο χρόνια θα υπερασπίζεται τα γκολπόστ του ΟΦΗ.

Κατά την επίσημη παρουσίασή του που έγινε στο «Γεντί Κουλέ», ο Βάτερμαν μίλησε για τη συνεργασία και τον λόγο που αποδέχτηκε την πρόταση που του έγινε, αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας και επεσήμανε ότι ανυπομονεί να αγωνιστεί μετά από αρκετό καιρό…

Οι δηλώσεις του Βάτερμαν

«Από τη στιγμή που ο ΟΦΗ έκανε προσπάθειες να με αποκτήσει, ήρθα σε επαφή με ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι με έκαναν να αισθανθώ όμορφα και ουσιαστικά αυτός ήταν ο λόγος που με έκανε να έρθω εδώ.

Είναι κάτι νέο, ένα νέο βήμα στην καριέρα μου, στη ζωή μου και της οικογένειάς μου. Είναι παρόμοιος ο τρόπος ζωής που είχαμε την προηγούμενη πενταετία στην Κύπρο. Ο τρόπος ζωής είναι εκπληκτικός και μας αρέσει.

Ως ομάδα έχουμε στόχο να τερματίσουμε στην καλύτερη δυνατή θέση κι αυτό που θέλει να πετύχει η ομάδα είναι κάτι πραγματικά ωραίο.

Έχει περάσει αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα από την τελευταία φορά που αγωνίστηκα, κι αυτό που μου έχει λείψει είναι οι αγώνες.

Την προηγούμενη σεζόν δεν είχα πολλές συμμετοχές και λόγω Covid-19 το διάστημα έγινε ακόμα μεγαλύτερο.

Μου έχει πραγματικά λείψει και ανυπομονώ να παίξω ποδόσφαιρο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News