«Γεντί Κουλέ»: Έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης ο έλεγχος της UEFA

ΟΦΗ
«Γεντί Κουλέ»: Έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης ο έλεγχος της UEFA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O ΟΦΗ περιμένει πλέον την απόφαση για το αν μπορεί να αγωνιστεί στην έδρα του στο Europa League

Πραγματοποιήθηκε σήμερα μέσω τηλεδιάσκεψη που έγινε στην αίθουσα συσκέψεων του γηπέδου ο έλεγχος του «Γεντί Κουλέ» από την UEFA, με τον Πετρ Φούσεκ να εκπροσωπεί την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Ο εκπρόσωπος της UEFA, αφού πρώτα εξήρε την προετοιμασία που είχε γίνει το προηγούμενο διάστημα (με αποστολή φωτογραφικού υλικού και όλων των λεπτομέρειών) από τους υπεύθυνους της ΠΑΕ (με επικεφαλής τον Αντώνη Χρονάκη και τη Θεανώ Ρασούλη, οι οποίοι οργάνωσαν όλη τη διαδικασία), ζήτησε κάποιες διευκρινήσεις για χώρους του γηπέδου (εντός κι εκτός εγκατάστασης).

Aφού δόθηκαν οι απαντήσεις, ο κ. Φούσεκ τόνισε ότι την επόμενη εβδομάδα θα περιμένουμε την απόφαση της UEFA ή ενδεχομένως κάποιες βελτιώσεις - τροποποιήσεις που πρέπει να γίνουν στους χώρους, προκειμένου να πάρει άδεια το γήπεδό μας, για να φιλοξενήσει ευρωπαϊκό αγώνα στον β’ προκριματικό γύρο του Europa League. Εφόσον πάντως το «Γεντί Κουλέ» δεν πάρει την σχετική άδεια, τότε εφόσον η κληρωτίδα βγάλει τον ΟΦΗ γηπεδούχο, τότε η αναμέτρηση θα γίνει στο ΟΑΚΑ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News