Μαρκομιχελάκειο Τουρνουά: Αποκαλυπτήρια ΟΦΗ στις Αρχάνες!

Ποδόσφαιρο
Μαρκομιχελάκειο Τουρνουά: Αποκαλυπτήρια ΟΦΗ στις Αρχάνες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΠΑΕ ΟΦΗ θα συμμετάσχει στο τουρνουά που διοργανώνει ο Γιούχτας το Σάββατο ενώ το παρών δίνει και η Αναγέννηση Ιεράπετρας

Με την παρουσία της ΠΑΕ ΟΦΗ θα γίνει το Σάββατο το Μαρκομιχελάκειο Τουρνουά που διοργανώνει ο Γιούχτας στις Αρχάνες με τη συμμετοχή και της Αναγέννησης Ιεράπετρας.

Έτσι ανοίγει ο κύκλος των φιλικών ενόψει της νέας σεζόν για τον ΟΦΗ, που θα αναχωρήσει την επόμενη εβδομάδα για την Αθήνα, για να παίξει την Τετάρτη 26 Αυγούστου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (σέντρα στις 9 το βράδυ) και με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι το Σάββατο 29 Αυγούστου (σέντρα στις 19:00).

Να τονίσουμε ότι σύμφωνα με τη διοίκηση του Γιούχτα, το Μαρκομιχελάκειο Τουρνουά διοργανώνεται σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο της Super League και είναι κεκλεισμένων των θυρών για τον φίλαθλο κόσμο.

Η ανακοίνωση του Γιούχτα για την διοργάνωση αναφέρει τα εξής:

«Το Δ.Σ. του ΑΟ Αρχανών «Γιούχτας» ανακοινώνει ότι το Σάββατο 22 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στο «Μαρκομιχελάκειο» Στάδιο των Αρχανών το καθιερωμένο τουρνουά που φέρει το όνομα του ευεργέτη του Γιούχτα, του Αρχανιώτη γιατρού Μιχαήλ Μαρκομιχελάκη του Ιωάννη, ο οποίος στις 13 Δεκεμβρίου 1960, δώρισε μία έκταση 8.119 τ.μ. στη θέση Κάμπος ή Τριορούκουνο, με σκοπό την ανέγερση γηπέδου. Στο τουρνουά θα συμμετέχουν οι ομάδες της ΠΑΕ ΟΦΗ, του Γιούχτα και της Αναγέννησης Ιεράπετρας.

Το πρόγραμμα του τουρνουά (αγώνες 45 λεπτών) είναι:

Ώρα έναρξης 17:00: Γιούχτας-Αναγέννηση Ιεράπετρας

Ώρα έναρξης 18:00: ΠΑΕ ΟΦΗ-Αναγέννηση Ιεράπετρας

Ώρα έναρξης 19:00: Γιούχτας-ΠΑΕ ΟΦΗ

Το Δ.Σ. του ΑΟ Αρχανών «Γιούχτας» ανακοινώνει ότι φέτος λόγω της ειδικών συνθηκών που έχει επιφέρει η πανδημία COVID-19, η διοργάνωση θα γίνει σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο που ισχύει στην Super League και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών για τον φίλαθλο κόσμο. Οι αποστολές των ομάδων θα εισέλθουν στις εγκαταστάσεις με την σχετική λίστα και τηρώντας όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας (μάσκες, θερμομέτρηση κλπ). Το Δ.Σ. του ΑΟ Αρχανών «Γιούχτας» επισημαίνει ότι δεν θα εισέλθει στις εγκαταστάσεις ουδείς άλλος πέραν των εχόντων εργασία στο τουρνουά και πάντα σύμφωνα με τον αριθμό ατόμων που προβλέπει το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News