Κ19 ΟΦΗ: Πολύ ανεβασμένος και με νέο ρόλο ο Μάνος Παπαδάκης

ΟΦΗ
Κ19 ΟΦΗ: Πολύ ανεβασμένος και με νέο ρόλο ο Μάνος Παπαδάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιβεβαιώνει ότι αποτελεί ένα από τα παιδιά που θα σηκώσουν το βάρος για τη νέα σεζόν

Η Κ19 του ΟΦΗ αντιμετώπισε τον Γιούχτα την περασμένη Παρασκευή στις Αρχάνες με το αποτέλεσμα να είναι ισόπαλο 2-2. Μετά από ένα δυνατό διάστημα με καθημερινές διπλές προπονήσεις, τα παιδιά του ΟΦΗ είχαν την ευκαιρία για το πρώτο τους φιλικό.

Τα συμπεράσματα σε γενικές γραμμές ήταν θετικά και σίγουρα τους περιμένει πολύ δουλειά ακόμα για να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο.  Άλλωστε μιλάμε για εν δυνάμει παίκτες της ΠΑΕ ΟΦΗ που βρίσκονται ένα βήμα πριν την πρώτη ομάδα.

Η Κ19 έχει ανανεωθεί σε μεγάλο βαθμό, καθώς με εξαίρεση τον Αυγουστάκη, όλα τα υπόλοιπα παιδιά γεν. 2000 και 2001 αποχώρησαν και παράλληλα προωθήθηκαν όλα τα παιδιά γεν. 2003, με τον Μ.Ο. ηλικίας να είναι πολύ χαμηλότερος από πέρυσι.

Στο φιλικό στις Αρχάνες υπήρχαν στοιχεία που άρεσαν και ξεχώρισαν και ασφαλώς θα πρέπει να γίνει αναφορά στον Μάνο Παπαδάκη και στον νέο του ρόλο. Ο 18χρονος Παπαδάκης αγωνίστηκε στο α’ ημίχρονο αριστερά στην τριάδα των στόπερ ενώ στο β’ ημίχρονο έπαιξε αριστερά όλη την πλευρά.

Ήταν εξαιρετικός όχι μόνο στα αμυντικά του καθήκοντα αλλά έδειξε και τις επιθετικές του αρετές.

Δείχνοντας την ποιότητά του, από τα δικά του πόδια ξεκίνησαν και τα δύο γκολ. Στο πρώτο με δική του ενέργεια και με εξαιρετική κάθετη πάσα έδωσε την ασίστ στον Σκέντζο ενώ στο δεύτερο γκολ έκλεψε τη μπάλα και στη συνέχεια εξελίχτηκε η φάση με σκόρερ πάλι τον Σκέντζο.

Ο Μάνος Παπαδάκης, που κλήθηκε μάλιστα πέρυσι στην Εθνική Νέων U18, επιβεβαιώνει από το πρώτο φιλικό ότι είναι ανεβασμένος ψυχολογικά και αγωνιστικά και θα έχει ηγετικό ρόλο στην Κ19 της νέας σεζόν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News