default-image

Ερασιτέχνης ΟΦΗ: Θα διατηρήσει το μητρικό σήμα σε όλα τα τμήματα

Αθλητισμός
Ερασιτέχνης ΟΦΗ: Θα διατηρήσει το μητρικό σήμα σε όλα τα τμήματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοίνωση για τη συνάντηση του Γιάννη Δανδάλη με τον Μιχάλη Μπούση

Με το μητρικό σήμα, την ασπίδα, θα πορευτεί ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ όπως έγινε γνωστό μέσω επίσημης ενημέρωσης.

Ο πρόεδρος, Γιάννης Δανδάλης συζήτησε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Μιχάλη Μπούση, στο περιθώριο της χθεσινής γενικής συνέλευσης.

Ο πρώτος επισήμανε τις επιφυλάξεις του για την απόφαση να αλλάξει το σήμα, προσθέτοντας ότι κατανοεί μια σειρά από λόγους, που συνέβη αυτό.

Η επίσημη ενημέρωση: «Συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Μιχάλη Μπούση, είχε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, στο περιθώριο της Γ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στην οποία συζήτησαν, την απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, για αλλαγή σήματος και την ανάγκη δημιουργίας νέας εταιρικής ταυτότητας.

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ θα ήθελε να ενημερώσει το φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ, ότι θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί στα τμήματα του, το σήμα του ΟΦΗ και αυτό ακριβώς ξεκαθάρισε ο κ. Δανδάλης, στην συζήτηση που είχε με τον Μιχάλη Μπούση.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ εξέφρασε τις επιφυλάξεις του, για την απόφαση της ΠΑΕ ΟΦΗ σε ότι αφορά την αλλαγή σήματος, ωστόσο όπως είπε και στον κ. Μπούση κατανοεί μια σειρά από λόγους, για τους οποίους η  ΠΑΕ ΟΦΗ επιθυμεί για τη δημιουργία μιας νέας εταιρικής ταυτότητας.

Σε κάθε περίπτωση, το μητρικό σήμα του ΟΦΗ, θα συνεχίσει να υφίσταται, μέσω του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και των τμημάτων του, σε όλα τα σπορ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News