Συνεχείς επαφές: Η περίπτωση Βούρου και τα επόμενα «χτυπήματα»

Ποδόσφαιρο
Συνεχείς επαφές: Η περίπτωση Βούρου και τα επόμενα «χτυπήματα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανεβάζουν «στροφές» στον ΟΦΗ για την περαιτέρω ενίσχυση

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΟΦΗ είναι σε εξέλιξη και οι επόμενες μέρες είναι καθοριστικές για τις προσθήκες που έρχονται στο έμψυχο δυναμικό.

Ο κεντρικός σχεδιασμός περιλαμβάνει ενίσχυση σε όλες τις γραμμές, με ποδοσφαιριστές που θα ανεβάσουν κατακόρυφα τον δείκτη ποιότητας.

Ένας από αυτούς είναι ο Πραξιτέλης Βούρος, για τον οποίο οι συζητήσεις με το ΑΠΟΕΛ είναι στην τελική ευθεία. Ο 25χρονος αμυντικός έχει τονίσει κατ’ επανάληψη στους Κύπριους την επιθυμία να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο ΟΦΗ έχει ουσιαστικά καταλήξει σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι έτοιμος για τις υπογραφές, εφόσον «κλείσει» το θέμα και με την κυπριακή ομάδα.

Οι Κρητικοί χειρίζονται με πολύ προσοχή και υπομονή τη συγκεκριμένη υπόθεση, ώστε να προχωρήσει με τους καλύτερους δυνατούς όρους.

Στην παρούσα φάση, όλα δείχνουν ότι ο Βούρος θα αποκτηθεί ως ελεύθερος, με το ΑΠΟΕΛ να διατηρεί ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης.

Από κει και πέρα, στον ΟΦΗ ετοιμάζονται και για τα επόμενα «χτυπήματα», έχοντας αξιολογήσει αρκετές περιπτώσεις και από την Ελλάδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News