Η οικογένεια της Ραφαέλας, ο Νάστος και ένα δώρο ζωής!

ΟΦΗ
Η οικογένεια της Ραφαέλας, ο Νάστος και ένα δώρο ζωής!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το μεγάλο ευχαριστώ προς τον πρώην αρχηγό του ΟΦΗ για όλα όσα έκανε για την Ραφαέλα

Ο ΟΦΗ έγινε μια μεγάλη αγκαλιά για την Ραφαέλα και ο Ανέστης Νάστος ήταν αυτός που πάντα ήταν δίπλα της, εκείνος που της έδινε την ευκαιρία να είναι πάντα χαμογελαστή.

Οι γονείς της Ραφαέλας, λίγες ημέρες μετά το «αντίο» του αρχηγού, δεν ξέχασαν όλα όσα έκανε για την κορούλα τους και μέσω επιστολής τους, απηύθυναν ένα μεγάλο ευχαριστώ! Μάλιστα χαρακτήρισαν ως «δώρο ζωής» τα όσα έζησε η Ραφαέλα με τον Ανέστη Νάστο στο πλευρό της…

Η συγκινητική επιστολή αναφέρει τα εξής:

«Ένα ακόμα, τελευταίο ευχαριστώ στον Ανέστη…

Είναι τόσα πολλά που θέλουμε να σου πούμε γιατί ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για να περιγράψουμε όλα όσα έκανες για την Ραφαέλα μας. Ήσουν πάντα δίπλα της, όποτε σε χρειάστηκε και όχι μόνο μπροστά από τις κάμερες αλλά πολύ περισσότερο και πίσω από αυτές.

Ήσουν πάντα δίπλα στην Ραφαέλα και αυτό το είναι κάτι που δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ. Ο θαυμασμός μας για εσένα θα είναι παντοτινός γιατί κατάφερες και πέτυχες να δώσεις στην Ραφαέλα πολλά κίνητρα για να συνεχίσει να είναι χαμογελαστή αλλά κυρίως να είναι ζωντανή και μαζί μας.

Το χαμόγελο που της πρόσφερες κάθε φορά που ήσασταν μαζί, η ανυπομονησία που είχε να σε συναντήσει ήταν ένα δώρο ζωής για την Ραφαέλα αλλά και για όλους εμάς.

Το μόνο που μπορούμε να σου πούμε είναι ένα μεγάλο και τελευταίο ευχαριστώ μιας και αποχωρείς. Είμαστε όμως σίγουροι πως θα παραμείνεις για πάντα ένας φίλος της Ραφαέλας και πως θα την σκέφτεσαι όπου και αν βρεθείς. Το καλό που μας έκανες ευχόμαστε να το βρεις απλόχερα εσύ και η οικογένεια σου και την χαρά που μας έδωσες να την βρεις πολλαπλάσια.

Η οικογένεια της Ραφαέλας»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News