Σίμος: «Ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο δεν υπάρχει»

ΟΦΗ
Σίμος: «Ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο δεν υπάρχει»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής του ΟΦΗ ευχαρίστησε τους οπαδούς για τη στήριξή τους όλη την χρονιά

Έναν μίνι απολογισμό έκανε ο Γιώργος Σίμος μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στο οποίο δεν στάθηκε ιδιαίτερα αλλά αναφέρθηκε κυρίως στη στήριξη του κόσμου σε όλη τη σεζόν:

«Δεν καταλάβαμε γιατί χάναμε στην αρχή του παιχνιδιού. Δεν έχουμε να πούμε πολλά για τον αγώνα. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο για τη νίκη του. Ήταν το τελευταίο εντός έδρας ματς για φέτος, δεν τελείωσε όπως θα θέλαμε. Και γενικά η χρονιά δεν τελείωσε όπως θα θέλαμε. Υπάρχουν όμως πολλές λογικές αιτίες. Είμαστε σε μία διαδικασία αναδιοργάνωσης και προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας. Δεν ήταν εδώ αλλά όσοι ήταν από γύρω, καταλάβατε τη στήριξη που είχαμε όλη τη χρονιά. Δίνουμε ραντεβού και ελπίζουμε να ξεπεραστούν σημαντικά πράγματα που ζει τώρα η ανθρωπότητα, γιατί ποδόσφαιρο χωρίς φιλάθλους δεν υπάρχει.

Πολύ περισσότερο για εμάς γιατί εδώ μέσα σε αυτή την έδρα ο κόσμος μας δίνει παλμό. Τους ευχαριστούμε και του χρόνου όλοι μαζί, πρώτα ο Θεός, να βρεθούμε ξανά μαζί».

Σε ερώτηση για το ανοιχτό ποδόσφαιρο που έπαιξε ο ΟΦΗ όλη τη χρονιά, είπε ο Γιώργος Σίμος:

«Προσπαθήσαμε να παίξουμε ένα ποδόσφαιρο που θα βοηθήσει το προϊόν πάνω απ’ όλα. Και να πάρουμε αποτελέσματα, τα οποία πήραμε και για αυτό βρεθήκαμε στα πλέι οφ.

Πάνω απ’ όλα θέλαμε να δείξουμε έναν διαφορετικό πολιτισμό, τι είναι το ποδόσφαιρο για όλο τον σύλλογο. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι βοηθήσαμε το προϊόν μας, γιατί το έχει ανάγκη το ποδόσφαιρό μας να προοδεύσει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News