ΟΦΗ-Ολυμπιακός: Τελευταίο ματς για φέτος στο «Γεντί Κουλέ»

ΟΦΗ
ΟΦΗ-Ολυμπιακός: Τελευταίο ματς για φέτος στο «Γεντί Κουλέ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει στις 19:15 τον Ολυμπιακό με αυξημένο το γόητρο για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα

Τα Play Off οδεύουν προς το φινάλε τους και σήμερα ο ΟΦΗ δίνει τον αποχαιρετιστήριο αγώνα του για φέτος στο «Γεντί Κουλέ» φιλοξενώντας στις 19:15 (Novasports3) τον Ολυμπιακό.

Η κρητική ομάδα καλείται να αφήσει πίσω της το «μούδιασμα» που προκάλεσε η εντός έδρας ήττα από τον Άρη και να αντιμετωπίσει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό με αυξημένη την αίσθηση του γοήτρου. Το γεγονός ότι ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει ναι μεν τον πρωταθλητή αλλά τους «ερυθρόλευκους» να προφυλάσσουν πολλούς βασικούς παίκτες τους, δίνει την ευκαιρία στην ομάδα του Γιώργου Σίμου να διεκδικήσει με περισσότερες αξιώσεις το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Ένα νικηφόρο αποτέλεσμα το οποίο ο ΟΦΗ το αγνοεί στις οκτώ αγωνιστικές των Play Off που έχει απολογισμό δύο ισοπαλίες και έξι ήττες.

Χειρουργείο ο Σωτηρίου

Ο τρίτος παίκτης του ΟΦΗ που περνά την πόρτα του χειρουργείου αυτό το καλοκαίρι μετά τους Δερμιτζάκη και Τσιλιανίδη γίνεται ο Δημήτρης Σωτηρίου.

Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ αύριο θα υποβληθεί σε επέμβαση στους κοιλιακούς προσαγωγούς και στη συνέχεια θα αρχίσει άμεσα θεραπεία, με σκοπό να είναι έτοιμος στην έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Πάντως και ο ΟΦΗ θα αγωνιστεί σήμερα με αρκετές ελλείψεις πέρα από τους τραυματίες Σωτηρίου, Φερέιρα και Τσιλιανίδη.

Οι Νέιρα και Φιγκεϊρέντο είναι τιμωρημένοι και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής ενώ ο Σίμος προχώρησε σε δύο εκπλήξεις. Στην αποστολή δεν βρίσκεται ο Μεγιάδο (για λόγους ξεκούρασης) ενώ για δεύτερο παιχνίδι αποκλείστηκε ο Μάνος (ήταν εκτός και με Άρη). Μάλιστα ο Μάνος μένει έξω παρότι λείπει και ο Φιγκεϊρέντο από την επίθεση. Επίσης δεν υπολογίζεται ούτε ο Μίγγος. Την αποστολή του ΟΦΗ αποτελούν οι: Δερμιτζάκης, Γουάλι, Δεληγιαννίδης, Γιαννούλης, Νάστος, Κουτρουμπής, Βαφέας, Μπράουν, Περδίκης, Μπολάκης, Κοροβέσης, Μαρινάκης, Στάικος, Σουρνάκης, Σακόρ, Βίκτορ, Βαζ, Ναμπί, Σεμέντο, Νοικοκυράκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News