ΟΦΗ: Μπαίνει χειρουργείο ο Σωτηρίου - Η αποστολή για Ολυμπιακό

ΟΦΗ
ΟΦΗ: Μπαίνει χειρουργείο ο Σωτηρίου - Η αποστολή για Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ κάνει άμεσα επέμβαση στους κοιλιακούς-προσαγωγούς για να είναι έτοιμος τη νέα σεζόν.

Ο τρίτος παίκτης του ΟΦΗ που περνά την πόρτα του χειρουργείου αυτό το καλοκαίρι μετά τους Δερμιτζάκη και Τσιλιανίδη γίνεται ο Δημήτρης Σωτηρίου.

Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ την Παρασκευή θα υποβληθεί σε επέμβαση στους κοιλιακούς προσαγωγούς και στη συνέχεια θα αρχίσει άμεσα θεραπεία, με σκοπό να είναι έτοιμος στην έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Σε ότι αφορά στην προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ολοκληρώθηκε σήμερα το βράδυ με προπόνηση που έγινε στο ΒΑΚ. Εκτός από τον Δημήτρη Σωτηρίου, ο οποίος έκανε θεραπεία, ο Felipe Souza ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Κοσμάς Τσιλιανίδης συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης και αποκλείστηκαν από την αποστολή.

Πέρα από τους τιμωρημένους Νέιρα και Φιγκεϊρέντο, ο Σίμος προχώρησε σε δύο εκπλήξεις, καθώς στην αποστολή δεν βρίσκεται ο Μεγιάδο (για λόγους ξεκούρασης) ενώ για δεύτερο παιχνίδι αποκλείστηκε ο Μάνος (ήταν εκτός και με Άρη). Μάλιστα ο Μάνος μένει έξω παρότι λείπει και ο Μεγιάδο. Επίσης δεν υπολογίζεται για το αυριανό παιχνίδι ούτε ο Μίγγος.

Την αποστολή του ΟΦΗ αποτελούν οι: Δερμιτζάκης, Whalley, Δεληγιαννίδης, Γιαννούλης, Νάστος, Κουτρουμπής, Βαφέας, Braun, Περδίκης, Μπολάκης, Κοροβέσης, Μαρινάκης, Στάικος, Σουρνάκης, Sakor, Victor, Vaz, Nabi, Semedo,, Νοικοκυράκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News