Σίμος: «Διδακτική εμπειρία τα Play Off»

ΟΦΗ
Σίμος: «Διδακτική εμπειρία τα Play Off»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O προπονητής του ΟΦΗ ανέφερε ότι η ομάδα είναι σε καλό δρόμο και του χρόνου σε ακόμα καλύτερο

Ο ΟΦΗ δεν κατάφερε ούτε με τον Άρη να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στα Play Off, με τον Γιώργο Σίμο από την πλευρά του κάνοντας ένα συνολικό απολογισμό να επισημαίνει ότι τα Play Off είναι μια διδακτική εμπειρία και ότι η ομάδα είναι σε καλό δρόμο, εκφράζοντας την πίστη ότι του χρόνου τα πράγματα θα είναι καλύτερα.

Αναλυτικά όσα είπε o Γιώργος Σίμος:

Για το νευρικό πρώτο ημίχρονο και το καλύτερο δεύτερο: «Θα συμφωνήσω ήταν ένα νευρικό πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο κάναμε τα πάντα, είχαμε αρκετές στιγμές αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για το αν ο Άρης έχει δίκαια το προβάδισμα για την 5η θέση: «Μαθηματικά δεν έχει τελειώσει κάτι αλλά σίγουρα έχει τον πρώτο λόγο».

Για το γκολ του Φετφατζίδη: «Ήταν μια αμυντική μετάβαση που δεν είχαμε το βαθμό ετοιμότητας που έπρεπε, ενώ αντίθετα ο Άρης λειτούργησε σωστά επιθετικά. Εμείς δουλέψαμε όλο το χρόνο για αυτά τα παιχνίδια και τώρα φαίνεται ότι χρειαζόμαστε ακόμα πολλή δουλειά για να φτάσουμε στο υψηλότερο επίπεδο».

Για την πορεία του ΟΦΗ στα play off: «Εμείς δεν περιμέναμε η ομάδα μας να έχει μια πορεία με ανοδική πορεία χωρίς σκαμπανεβάσματα. Ξέρουμε τον τρόπο να φτάσουμε εκεί, χρειάζεται δουλειά. Όλη αυτή η εμπειρία θα μας διδάξει πολλά πράγματα».

Για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την παρουσία του στον πάγκο του ΟΦΗ: «Μια πολύ δημιουργική χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες, όλο το τεχνικό επιτελείο. Είμαι χαρούμενος που είμαι ένα χρόνο εδώ. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να ανέβει επίπεδο. Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο και του χρόνου θα είμαστε σε καλύτερο. Καταρχήν πρέπει να ζούμε μέσα από τις ευθύνες μας και η ευθύνη του προπονητή του ΟΦΗ είναι μεγάλη. Δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσει το άλμα που έκανε η ομάδα από πέρσι μέχρι φέτος. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και θα είμαστε πάντα ο εαυτός μας. Πρέπει να ευχαριστήσω την ομάδα για την εμπιστοσύνη και την ελευθερία που δίνει στο τεχνικό επιτελείο, είναι κάτι που δύσκολα βρίσκεις στην Ελλάδα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News