ΟΦΗ: Με Σεμέντο η αποστολή για το ματς με τον Άρη

ΟΦΗ
ΟΦΗ: Με Σεμέντο η αποστολή για το ματς με τον Άρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιώργος Σίμος αυτή τη φορά άφησε εκτός 20άδας τους Μάνο και Σωτηρίου

Με τον Λισάντρο Σεμέντο να είναι ξανά διαθέσιμος μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που τον άφησε για δύο περίπου εβδομάδες εκτός, ο Γιώργος Σίμος έβγαλε την αποστολή για το παιχνίδι με τον Άρη.

Σε αυτήν δεν βρίσκονται ο Μάνος αλλά και ο Σωτηρίου, τον οποίο αντικαθιστά ο Δερμιτζάκης ενώ δεν μετέχουν ούτε οι νεαροί Περδίκης και Σουρνάκης που είχαν αγωνιστεί με την ΑΕΚ. Ωστόσο επιστρέφουν τρία βασικά στελέχη οι Νέιρα, Μαρινάκης αλλά και ο Κουτρουμπής που εξέτισε την τιμωρία του.

Την αποστολή του ΟΦΗ αποτελούν οι: Γουάλι, Δερμιτζάκης, Σακόρ, Κουτρουμπής, Νάστος, Νέιρα, Ναμπί, Σεμέντο, Ζοάο Βίκτορ, Βαφέας, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Φιγκεϊρέντο, Βαζ, Στάικος, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Μπολάκης, Μπράουν, Νοικοκυράκης

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ, ο Δημήτρης Σωτηρίου αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και τέθηκε εκτός αποστολής. Εκτός από τον Δημήτρη Σωτηρίου, εκτός αποστολής τέθηκαν οι Δημήτρης Μάνος, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, Μανώλης Περδίκης, Θοδωρής Μίγγος και Γιώργος Σουρνάκης.

Ο Φερέιρα έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Κοσμάς Τσιλιανίδης ακολούθησε θεραπεία και πρόγραμμα αποκατάστασης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News