Πουρσανίδης: Θα ήταν καλό τεστ για την επόμενη σεζόν

ΟΦΗ
Πουρσανίδης: Θα ήταν καλό τεστ για την επόμενη σεζόν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο αντιπρόεδρος της Κρητικής ΠΑΕ σχολίασε την αρνητική απόφαση της υγειονομικής επιτροπής για την παρουσία κόσμου στο ματς με τον Ολυμπιακό…

Ο αντιπρόεδρος του ΟΦΗ, Ηλίας Πουρσανίδης, σχολίασε στην κάμερα του OFI TV, την αρνητική απόφαση της υγειονομικής επιτροπής, σχετικά με το αίτημα για παρουσία φιλάθλων στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

"H Yγειονομική Επιτροπή έχει δώσει εξετάσεις και τα έχει πάει τέλεια. Έχει την αποδοχή, την αγάπη και τον σεβασμό όλων μας. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει το ελληνικό ποδόσφαιρο που έχει δώσει κι αυτό τις εξετάσεις του. Όλο αυτό το διάστημα, φτιάχτηκαν πρωτόκολλα, τηρήθηκαν τα πάντα. Τα καταφέραμε με βάση τις δεσμεύσεις που είχαμε αναλάβει. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχει πλέον εμπιστοσύνη και το έχουμε κερδίσει. Πάνω σ' αυτή τη λογική αποφασίσαμε να κάνουμε μία νέα πρόταση για ένα πιλοτικό παιχνίδι, σε μία πόλη όπως το Ηράκλειο που δεν έχει κρούσμα αρκετό καιρό, απόγευμα Τετάρτης.

Με τη συναίνεση και του Ολυμπιακού κι αυτό είναι σημαντικό. Με κόσμο που θα επέτρεπε η επιτροπή. Θα ήταν καλό τεστ για την επόμενη σεζόν. Εμείς είχαμε μεγάλη ευθύνη απέναντι σε όλες τις ομάδες, αλλά και την κοινωνία. Δεν μας δόθηκε η ευκαιρία, αλλά δεν είναι κάτι που πρέπει να σταματήσουμε. Θα επανέλθουμε πιο οργανωμένοι και με άλλη μία τεκμηριωμένη πρόταση, όπως κάναμε και τώρα. Πρέπει και το ελληνικό πρωτάθλημα, όπως και οι υπόλοιποι κλάδοι της χώρας, να βρει τον βηματισμό του", ήταν το σχόλιό του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News