Στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ δοκιμάζεται απόψε ο ΟΦΗ

ΟΦΗ
Στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ δοκιμάζεται απόψε ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην ομάδα του Ηρακλείου δεν κρύβουν την αισιοδοξία τους και στόχος είναι το «διπλό» απόψε στο ΟΑΚΑ…

Παρουσιάζοντας εντυπωσιακή αγωνιστική βελτίωση στα τελευταία παιχνίδια των Play Off, ο ΟΦΗ έχει μπροστά του άλλο ένα παιχνίδι πρόκληση. Απόψε στις 21:30 στο ΟΑΚΑ (Novasports1) αντιμετωπίζει την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.

Μπορεί οι γηπεδούχοι να έχουν το βαθμολογικό κίνητρο για την κατάκτηση της προνομιούχου 2ης θέσης όμως ο ΟΦΗ όπως έδειξε στα τελευταία παιχνίδια και ιδιαίτερα σε αυτό του περασμένου Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ, βρίσκεται σε καλό «φεγγάρι» και μπορεί να κοιτάξει στα μάτια κάθε αντίπαλο. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες το πρωί με προπόνηση στο ΒΑΚ και στη συνέχεια ο Γιώργος Σίμος επέλεξε την αποστολή.

Σε αυτήν δεν βρίσκονται για λόγους ξεκούρασης οι Χουάν Νέιρα και Νίκος Μαρινάκης όπως και ο τιμωρημένος Γιώργος Κουτρουμπής.

Οι βασικές απουσίες δεν αλλάζουν τον τρόπο προσέγγισης του ΟΦΗ στο παιχνίδι, έχοντας την διάθεση να διεκδικήσει την πρώτη του νίκη στα πλέι οφ.

Την 20μελή αποστολή, στην οποία συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο Θοδωρής Μίγγος, απαρτίζουν οι: Σωτηρίου, Whalley, Γιαννούλης, Νάστος, Περδίκης, Βαφέας, Braun, Κοροβέσης, Μπολάκης, Στάικος, Sakor, Victor, Σουρνάκης, Mellado, Vaz, Nabi, Νοικοκυράκης, Μίγγος, Μάνος, Figueiredo. O Σεμέντο δύσκολα θα προλάβει άλλο παιχνίδι μετά την θλάση που υπέστη στο ματς με τον Παναθηναϊκό ενώ εκτός έμειναν και οι Δερμιτζάκης, Τσιλιανίδης και Φερέιρα. Όσον αφορά τον Παναγιώτη Δεληγιαννίδη ξεπέρασε τις στομαχικές διαταραχές που τον ταλαιπωρούσαν τις τελευταίες ημέρες και προπονήθηκε κανονικά, όμως κρίθηκε ανέτοιμος και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Η ΑΕΚ από την πλευρά της δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θα αγωνιστεί πάνοπλη. Ο ΟΦΗ μετά το παιχνίδι θα παραμείνει στην πρωτεύουσα και θα επιστρέψει στο Ηράκλειο το μεσημέρι της Πέμπτης.

«Για την πρώτη νίκη»

Για την οπτική με την οποία αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ το παιχνίδι με την ΑΕΚ μίλησαν άλλωστε χθες στο επίσημο κανάλι της ομάδας ο Γιώργος Σίμος και ο Νίκος Κοροβέσης. Ο Γιώργος Σίμος τόνισε: «Το ματς το βλέπουμε όπως όλα, με την ίδια αγωνιστικότητα και φιλοσοφία. Θα προσπαθήσουμε να πιάσουμε την καλύτερη απόδοση και να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Αντιμετωπίζουμε μια μεγάλη ομάδα αλλά αυτός ήταν ο στόχος μας όλη τη χρονιά. Να μπούμε στα πλέι οφ και να παίξουμε με τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, ώστε μέσα από αυτή τη διαδικασία να μεγαλώσουμε για την επόμενη χρονιά». Από την πλευρά του ο Νίκος Κοροβεσης έκανε λόγο για την πρώτη νίκη στα πλέι οφ: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπως όλα στα πλέι οφ. Θα πάμε να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας, όπως κάνουμε σε κάθε αγωνιστική. Πάμε για τη νίκη, ακόμα δεν έχουμε κερδίσει, δεν τα καταφέραμε με τον ΠΑΟΚ. Ελπίζω να είναι η πρώτη μας νίκη στην ΑΕΚ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News