O ΟΦΗ ζήτησε επίσημα να γίνει με κόσμο το ματς με Ολυμπιακό

ΟΦΗ
O ΟΦΗ ζήτησε επίσημα να γίνει με κόσμο το ματς με Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το αίτημα κατατέθηκε στη συνεδρίαση της Super League ενώ υπάρχει συγκατάθεση των «ερυθρόλευκων»

Τα… ρέστα του παίζει ο ΟΦΗ για να μπορέσει να έχει τον κόσμο του στο πλευρό του στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν, αυτό με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη 15 Ιουλίου.

Στην σημερινή συνεδρίαση της Super League, η κρητική ΠΑΕ ζήτησε επίσημα να διοργανώσει με φιλάθλους τον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους», έχοντας μάλιστα την συγκατάθεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο αίτημα για τον αγώνα της 9ης αγωνιστικής. Μάλιστα, το αίτημα έγινε ομόφωνα αποδεκτό απ’ τις ομάδες.

Άμεσα θα κατατεθεί αίτημα προς την υγειονομική επιτροπή, η οποία θα λάβει και την τελική απόφαση.

Αυτό επιβεβαιώνει και την οπτική με την οποία αντιμετωπίζει το ζήτημα της παρουσίας του κόσμου στα γήπεδα η ΠΑΕ ΟΦΗ, καθώς σκόπευε να το κυνηγήσει, παρά την πρώτη αρνητική εισήγηση της επιτροπής.

Στον ΟΦΗ τονίζουν ότι είναι έτοιμοι σε όλα τα επίπεδα ώστε να αναλάβουν την πρωτοβουλία για τη διεξαγωγή έστω και ενός αγώνα με κόσμο, ο οποίος ουσιαστικά θα αποτελέσει τεστ για τη συνέχεια και φυσικά για όλες τις ομάδες ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Ηλίας Πουρσανίδης στην τοποθέτησή του αφού πρώτα ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό για το γεγονός ότι αποδέχθηκε το αίτημά της ΠΑΕ ΟΦΗ, τόνισε σε όλους ότι είναι σημαντικό για όλες τις ομάδες να γίνει αυτό το ματς με κόσμο, επειδή ενδεχομένως απ' αυτό να κριθεί το κατά πόσο θα διατεθούν διαρκείας την επόμενη σεζόν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News