default-image

Super League: Ο Σιδηρόπουλος διαιτητής στο ΑΕΚ-ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Super League: Ο Σιδηρόπουλος διαιτητής στο ΑΕΚ-ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Τετάρτης στην 7η αγωνιστική των Play Off

Δίχως ανάσα συνεχίζονται τα Play Off της Super League και αυτή την Τετάρτη 8 Ιουλίου διεξάγονται τα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής, ενώ σήμερα ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων.

Στο ΑΕΚ - ΟΦΗ στο Ολυμπιακό Στάδιο, ορίστηκε ο Τάσος Σιδηρόπουλος που θα έχει για βοηθούς τους Κωσταρά και Δημητριάδη (4ος ο Κατσικογιάννης και διαιτητές VAR οι Παπαδόπουλος και Νικολαΐδης)

Ένας από τους top class διαιτητές στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια έρχεται στην Ελλάδα για να σφυρίξει το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός. Ο λόγος για τον 44χρονο Σλοβένο ρέφερι, Νταμίρ Σκόμινα, που τον Ιούνιο του 2019 διηύθυνε τον τελικό του Champions League στην Μαδρίτη μεταξύ της Τότεναμ και της Λίβερπουλ. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του  Γιούρε Πραπρότνικ και Ρόμπερτ Βούκαν, ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Τάσης και στο VAR θα βρίσκονται οι Μανούχος και Φωτόπουλος.

Στο Άρης - Ολυμπιακός που θα γίνει στο "Βικελίδης" θα σφυρίξει ο Μένιος Κουτσιαύτης έχοντας άμεσους συνεργάτες τους Ψαρρή και Σινιοράκη (4ος ο Βάτσιος, με τους Τζοβάρα και Μπουξμπάουμ στο VAR).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News