Ολυμπιακός-ΟΦΗ: Με στόχο να δείξει το καλό του πρόσωπο

ΟΦΗ
Ολυμπιακός-ΟΦΗ: Με στόχο να δείξει το καλό του πρόσωπο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σέντρα στις 21.30 στο "Καραϊσκάκης"...

Χωρίς... φρένο κυλά πλέον η αγωνιστική δράση στα play off της Super League και ο ΟΦΗ έχει μπροστά του μια νέα πρόκληση. Η ομάδα του Ηρακλείου αντιμετωπίζει απόψε στις 21:30 τον Ολυμπιακό, στο γήπεδο “Καραϊσκάκη”, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Στόχος των Κρητικών είναι να παρουσιάσουν το καλό τους πρόσωπο και να σταθούν ανταγωνιστικοί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στην προσπάθεια αυτή, η τεχνική ηγεσία θα έχει στο “οπλοστάσιο” τους Μεγιάδο, Μάνο και Σεμέντο, αφού χθες ανανεώθηκαν και τυπικά οι δανεισμοί τους ως τις 31 Ιουλίου. Έτσι και οι τρεις θα μπορούν να αγωνιστούν στις αναμετρήσεις των play off ως το τέλος, με την ομάδα του Ηρακλείου να έχει τη σχετική “κατοχύρωση” με τα απαραίτητα έγγραφα.

Ταυτόχρονα, σε ό,τι αφορά την υπόθεση Μεγιάδο, υπάρχει επιπλέον χρόνος για τις διαπραγματεύσεις με την Τσακαρίτα Τζούνιορς, ώστε ο Αργεντινός να παραμείνει στο ρόστερ και τη νέα χρονιά.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ ολοκληρώθηκε χθες, με τον Σίμο και τους συνεργάτες του να δίνουν κατευθύνσεις για την τακτική. Με δεδομένο ότι οι αγώνες γίνονται πλέον σε διάστημα τριών ημερών, δεν υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου, ενώ σημαντικό είναι να αποφευχθεί η επιβάρυνση των ποδοσφαιριστών.

Γι’ αυτόν τον λόγο αναμένεται να γίνουν και πάλι κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Ο Κώστας Γιαννούλης έμεινε εκτός αποστολής για να πάρει... ανάσες, αφού έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια ως τώρα. Νέο πρόσωπο θα υπάρχει και στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής λόγω της απουσίας του τραυματία Σεμέντο, ενώ στον κεντρικό άξονα αναμένεται να επιστρέψει ο Βαγιεμπά Σακόρ, ξεκουράζοντας κάποιον συμπαίκτη του.

Στο... απουσιολόγιο είναι οι επίσης τραυματίες Τσιλιανίδης και Φερέιρα.

Στην 20μελή αποστολή μετέχουν οι Σωτηρίου, Γουάλι, Νάστος, Βαφέας, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Περδίκης, Μπράουν, Κοροβέσης, Στάικος, Σακόρ, Ζοάο Βίκτορ, Νέιρα, Μεγιάδο, Βαζ, Ναμπί, Νοικοκυράκης, Δεληγιαννίδης, Μάνος και Φιγκεϊρέντο.

                           Με Βαλμπουενά ο Ολυμπιακός

Στον Ολυμπιακό, στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς τέθηκε ξανά ο Ματιέ Βαλμπουενά!

Έπειτα από απουσία τριών αγώνων, δύο για το πρωτάθλημα (με Παναθηναϊκό-ΑΕΚ) και έναν για το Κύπελλο (με τον ΠΑΟΚ), ο Γάλλος μέσος επιστρέφει στις... επάλξεις και αναμένεται να αγωνιστεί στο ματς του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ για την πέμπτη αγωνιστική των play offs της Super League 1.

Στο μεταξύ, δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα στην ομάδα του Πειραιά και έτσι ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Αναλυτικά η αποστολή των “ερυθρόλευκων”: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Τσιμίκας, Καφού, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Λοβέρα, Μπρούνο, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Χασάν, Ελ Αραμπί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News