ΠΑΟΚ - ΟΦΗ LIVE (3-1 τελικό)

ΟΦΗ
ΠΑΟΚ - ΟΦΗ LIVE (3-1 τελικό)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην άδεια Τούμπα η αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής των Play Off της Super League 1

Άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι δίνει ΟΦΗ στα Play Off της Super League 1, παίζοντας απόψε με σέντρα στις 20:30 στην άδεια Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. 

Τέσσερα ματς έχει δώσει φέτος ο ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ (δύο για την κανονική διάρκεια και δύο για το Κύπελλο) και έχει γνωρίσει ισάριθμες ήττες θέλοντας απόψε να σπάσει το αρνητικό σερί.

Πολλές αλλαγές στην 11αδα του ΟΦΗ από τον Γιώργο Σίμο, με Μεγιάδο, Σακόρ και Μάνο που ήταν βασικοί στα προηγούμενα ματς να μένουν στον πάγκο ενώ εκτός μάχης είναι και οι τραυματίες Κουτρουμπής και Μαρινάκης.

Ξεκίνησε η αναμέτρηση

3' Επικίνδυνη σέντρα σουτ του Λημνιού, δεν πρόλαβε να γίνει επικίνδυνος με το κεφάλι ο Λάμπρου.

10' Σεντρα του Λέο Μάτος, αρκετά άστοχη η κεφαλιά του Λάμπρου

Στέκεται καλά στα πρώτα 25 λεπτά ο ΟΦΗ, έχει κρατήσει τον ΠΑΟΚ μακριά από την περιοχή του και έχει δημιουργήσει κάποιες καλές προϋποθέσεις για αντεπιθέσεις.

28' Σπουδαία φάση για τον ΟΦΗ με την εκτέλεση φάουλ από τον Νέιρα, να καταλήγει ελάχιστα άουτ από την εστία του Πασχαλάκη.

38' Τελευταία στιγμή έκοψε ο Λέο Μάτος τη μπάλα και γύρισε στην αγκαλιά του Πασχαλάκη προ του Σεμέντο που έβγαινε τετ α τετ.

40' Μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Από γύρισμα του Λεο Μάτος με το κεφάλι, αρχικά ο Γουάλι απέκρουσε ενστικτωδώς την προσπάθεια του Ελ Καντουρί και στη συνέχεια ξανά με το κεφάλι ο Ελ Καντουρί "σημάδεψε" το οριζόντιο δοκάρι.

43' Κίτρινη κάρτα στον Μπράουν για μαρκάρισμα στον Λάμπρου και τη διαμαρτυρία στη συνέχεια.

45' Νέα ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, με το κοντινό πλασέ του Άκπομ μετά το γύρισμα του Ελ Καντουρί, η μπάλα κατέληξε άουτ.

Ολοκληρώθηκε 0-0 το α' ημίχρονο.

Σχόλιο: Ο ΟΦΗ για 40 λεπτά δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, είχε την κατοχή της μπάλας, μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Νέιρα και αρκετές προϋποθέσεις σε αντεπιθέσεις. Στο τελευταίο πεντάλεπτο του α' ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ δημιούργησε δύο εξαιρετικές ευκαιρίες και θα μπορούσε να έχει προηγηθεί. Γενικά πάντως η εικόνα του ΟΦΗ είναι θετική.

'Εναρξη β' ημιχρόνου, χωρίς αλλαγές συνεχίζουν ΠΑΟΚ και ΟΦΗ.

49' ΓΚΟΛ 0-1 για τον ΟΦΗ! Σκόρερ ο Νέιρα! Ο Στάικος επιχείρησε ένα μακρινό σουτ, έπεσε στη γωνία του και απέκρουσε ασταθώς ο Πασχαλάκης και από εκει και πέρα ήταν εύκολο για τον Νέιρα σε άδεια εστία να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Ελέγχθηκε και το VAR, χωρίς να υπάρχει καμία περίπτωση οφσάιντ.

55' Δύο μαζεμένες αλλαγές για τον ΠΑΟΚ. Μπαίνουν στο ματς ο Σφιντέρσκι και ο Τζόλης και βγαίνουν από το γήπεδο οι Μπίσεσβαρ και Λάμπρου.

59' Γκολ 1-1 για τον ΠΑΟΚ με το παρθενικό γκολ του 18χρονου Τζόλη στην καριέρα του στην Super League. Ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ τελείωσε τη φάση στα δίχτυα μετά τη σέντρα του Γιαννούλη. Αρχικά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ αλλά στη συνέχεια μέσω VAR σωστά μέτρησε, με τον ΠΑΟΚ να φέρνει γρήγορα το ματς στα ίσια.

64' Δύο αλλαγές για ΟΦΗ, αποχωρούν Κοροβέσης και Βαζ και μπαίνουν στις θέσεις τους Δεληγιαννίδης και Ναμπί.

66' Ωραία ενέργεια και σουτ Ελ Καντουρί, σώζει δύσκολα στη γωνία του παραχωρώντας κόρνερ ο Γουάλι.

69' Ο Στοχ παίρνει την θέση του Λημνιού, στην τρίτη κατά σειρά αλλαγή που κάνει ο Φερέιρα για τον ΠΑΟΚ.

72' Κόρνερ από τον Στοχ, κεφαλιά από τον Σφιντέρκσι, σωτήρια πάνω στη γραμμή με το κεφάλι έδιωξε ο Νέιρα, αποσοβώντας σίγουρο γκολ.

76' Κίτρινη κάρτα στον Ζοάο Βίκτορ για φάουλ στον Άκπομ.

77' Κλείνει τις πέντε αλλαγές του ο ΠΑΟΚ. Οι δύο που μπαίνουν στο ματς είναι οι Μαουρίσιο και Ροντρίγκο και βγαίνουν Λέο Μάτος και Εσίτι.

83' Αλλαγή για τον ΟΦΗ, με τον Νοικοκυράκη να παίρνει τη θέση του Στάικου.

84' Κίτρινη στον Τζόλη γιατί κράτησε τον Γιαννούλη και έκοψε την αντεπίθεση του ΟΦΗ.

85' Μακρινό και δυνατο σουτ Μαουρίσιο, έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ ο Γουάλι.

91' Πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ δίνει μέσω VAR ο Φωτιάδης για τράβηγμα του Νάστου στον Άκπομ, κι ενώ η μπάλα είχε περάσει και την είχε διώξει με γροθιες ο Γουάλι. Ο Άκπομ εκτελεί και κάνει το 2-1 για τον ΠΑΟΚ. 

94' Κιτρινες κάρτες σε Νέιρα και Ελ Καντουρί για αψιμαχία.

95' Βγαίνει ο Νέιρα και μπαίνει ο Μάνος, έτσι ο Σίμος κλείνει με τέσσερις αλλαγές το ματς.

90+9' Το 3-1 από τον Ελ Καντουρί, που είναι και το τελικό αποτέλεσμα στην Τούμπα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ (Φερέιρα): Πασχαλάκης, Μάτος (77' Ροντρίγκο), Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Εσίτι (77' Μαουρίσιο), Ελ Καντουρί, Λημνιός (69' Στοχ), Λάμπρου (55' Τζόλης), Μπίσεσβαρ (55΄Σφιντέρσκι), Άκπομ

ΟΦΗ (Σίμος): Γουάλι, Γιαννούλης, Νάστος, Κοροβέσης (64' Δεληγιαννίδης), Μπράουν, Ζοάο Βίκτορ, Στάικος (83' Νοικοκυράκης), Νέιρα (95' Μάνος), Βαζ (64' Ναμπί), Σεμέντο, Φιγκεϊρέντο

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News