ΟΦΗ: Να σπάσει το κακό σερί με ΠΑΟΚ

ΟΦΗ
ΟΦΗ: Να σπάσει το κακό σερί με ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ δίνει απόψε (20:30) στην Τούμπα τον πέμπτο του φετινό αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ

Βλέποντας ως πρόκληση το αποψινό παιχνίδι στις 20:30 το βράδυ στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ και θέλοντας να σπάσει το φετινό αρνητικό σερί των τεσσάρων ηττών απέναντι στον δικέφαλο του Βορρά, ο ΟΦΗ βρίσκεται ξανά στη Θεσσαλονίκη, δύο εβδομάδες μετά την πρεμιέρα με τον Άρη.

Στον αγώνα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των Play Off, ο Γιώργος Σίμος δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Κουτρουμπή και Μαρινάκη που έμειναν στο Ηράκλειο, όπως και οι γνωστοί απόντες Τσιλιανίδης, Φερέιρα και Δερμιτζάκης.

Την αποστολή του ΟΦΗ αποτελούν οι: Σωτηρίου, Whalley, Sakor, Νάστος, Neira, Μάνος, Nabi, Semedo, Victor, Βαφέας, Γιαννούλης, Figueiredo, Vaz, Στάικος, Mellado, Κοροβέσης, Δεληγιαννίδης, Braun, Περδίκης, Νοικοκυράκης.

Ο Γιώργος σε δηλώσεις του στο κανάλι της ομάδας τόνισε ότι η διαχείριση του ρόστερ και η ανταγωνιστικότητα είναι οι δύο άξονες που θα κινηθεί η ομάδα, βλέποντας με θετικότητα το αποψινό παιχνίδι στην Τούμπα:

«Ο βαθμός δυσκολίας στα πλέι οφ είναι μεγάλος και γι' αυτό είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε σε αυτό το επίπεδο και παίζουμε αυτούς τους αγώνες. Μέσα από αυτό σίγουρα θα έχουμε κέρδος για το μέλλον. Μας ενδιαφέρει πολύ η διαχείριση του ρόστερ ώστε να είμαστε όλοι υγιείς, αλλά ταυτόχρονα μας ενδιαφέρει να είμαστε και ανταγωνιστικοί και μέσα από το ποδόσφαιρο που παίζουμε να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε απ' όλους τους αγώνες. Πάμε σε έναν καινούριο αγώνα με τον ΠΑΟΚ, με τη θετικότητα που μας διακρίνει, να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας και να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι, όπως όλα, είτε έχουμε κερδίσει, είτε έχουμε χάσει στο προηγούμενο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News