ΟΦΗ: Νοκ άουτ για Τούμπα οι Κουτρουμπής και Μαρινάκης

ΟΦΗ
ΟΦΗ: Νοκ άουτ για Τούμπα οι Κουτρουμπής και Μαρινάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με δύο προβλήματα της τελευταίας στιγμής αναχωρεί για Θεσσαλονίκη η αποστολή

Με απρόοπτα έγινε η σημερινή προπόνηση του ΟΦΗ στο ΒΑΚ, με την οποία ολοκληρώθηκρ η προετοιμασία επί κρητικού εδάφους, ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Γιώργος Κουτρουμπής αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και τέθηκε εκτός αποστολής, όπως και ο Νίκος Μαρινάκης, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο. Έτσι ο Σίμος μετράει δύο απώλειες βασικών παικτών ενώ στον αντίποδα επιστρέφουν οι Ναμπί και Ζοάο Βίκτορ. Από εκεί και πέρα ο Φερέιρα ακολούθησε για μια ακόμη ημέρα ατομικό πρόγραμμα και οι Κοσμάς Τσιλιανίδης και Γιάννης Δερμιτζάκης έκαναν θεραπεία.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, παιχνίδι κατοχής, ασκήσεις με τελειώματα και στατικές φάσεις.

Στην 20μελή αποστολή που θα αναχωρήσει από το Ηράκλειο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη το πρωί της Παρασκευής (19/6), συμπεριλήφθηκαν οι: Σωτηρίου, Whalley, Sakor, Νάστος, Neira, Μάνος, Nabi, Semedo, Victor, Βαφέας, Γιαννούλης, Figueiredo, Vaz, Στάικος, Mellado, Κοροβέσης, Δεληγιαννίδης, Braun, Περδίκης, Νοικοκυράκης.

Η τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή (19/6), στις 18:00 το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News