Νοικοκυράκης: «Ονειρεύομαι να καθιερωθώ στον ΟΦΗ»

ΟΦΗ
Νοικοκυράκης: «Ονειρεύομαι να καθιερωθώ στον ΟΦΗ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 19χρονος επιθετικός αγωνίστηκε ξανά και δείχνει ότι απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της τεχνικής ηγεσίας

Στο ΟΦΗ ήταν εξ’ αρχής κατηγορηματικοί ότι στα Play Off θα δοθούν ευκαιρίες στα νέα παιδιά και ένας από αυτούς που ήδη απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της τεχνικής ηγεσίας είναι ο Βαγγέλης Νοικοκυράκης.

Ο 19χρονος επιθετικός αγωνίστηκε σήμερα με την ΑΕΚ περίπου για 15 λεπτά, με τον ίδιο να τονίζει στις δηλώσεις του στο Novasports ότι όνειρό του είναι η καθιέρωση στον ΟΦΗ:

«Ήταν μια ολιγόλεπτη συμμετοχή, μεγαλύτερη βέβαια από τις προηγούμενες. Μαθαίνουμε από αυτά τα παιχνίδια και συνεχίζουμε το πλάνο μας. Ονειρεύομαι να καθιερωθώ στην ομάδα του ΟΦΗ για αρκετά χρόνια. Ελπίζω να αναδειχθώ μέσα από την ομάδα μου και στο μέλλον δεν ξέρεις.

Όταν άκουσα ότι θα παίξουμε Ευρώπη το σκεφτόμουν. Είμαι εδώ και περιμένω αν μου δοθεί η ευκαιρία. Η ΑΕΚ ξέρει το πλάνο μας και πως αναπτυσσόμαστε. Μας πίεσε ψηλά και δεν μπορούσαμε να κατεβάσουμε εύκολα τη μπάλα. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κάποιο γκολ. Δεν πειράζει, συνεχίζουμε. Ο καθένας έχει τα δικά του κίνητρα. Δεν νομίζω ότι έπαιξε ρόλο ότι η ΑΕΚ κυνηγά τον ΠΑΟΚ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News