ΟΦΗ

Σίμος: Δεν είχαμε συγκέντρωση στις φάσεις που δεχτήκαμε τα γκολ

Για ηγέτη "Μπρούνο Γκάμα" μίλησε ο τεχνικός του Άρη...

Ο Γιώργος Σίμος ήθελε περισσότερη ουσία από την ομάδα του.

Μιλώντας μετά το ματς σχολίασε: «Καταρχήν νομίζω ότι έγινε ένας καλός αγώνας. Η ομάδα μας είχε πολλά καλά διαστήματα αλλά δεν ήμασταν ουσιαστικοί και δεν ήμασταν και συγκεντρωμένοι στις φάσεις που δεχτήκαμε τα γκολ. Εμείς κρατάμε τα καλά διαστήματα που είχαμε και κοιτάμε να διορθώσουμε αυτά στα οποία δεν ήμασταν καλοί. Ήταν πρώτο παιχνίδι έχουμε άλλα εννιά».

Για την απουσία του Φιγκεϊρέδο από το αρχικό σχήμα: «Είναι δέκα αγώνες μετά από μεγάλη απραξία, πρέπει να γίνει σωστή διαχείριση. Έχουμε ένα ρόστερ που όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί. Θα δούμε αρκετές τέτοιες εκπλήξεις σε αυτά τα παιχνίδια».

Για τα αν τον αγχώνουν κάποιοι πιθανοί τραυματισμοί: «Δυστυχώς είχαμε το απρόοπτο με τον Τσιλιανίδη. Θα βρούμε λύσεις. Θέλουμε φυσικά να έχουμε όλους τους παίκτες μας και να είναι υγιείς. Όταν συμβαίνει το οτιδήποτε έχουμε ένα ρόστερ που ο καθένας μπορεί να αντικατασταθεί».

Για το αν παίζουν πιο ελεύθερα τώρα που ο στόχος των play off επετεύχθη: «Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί όπως όλη τη χρονιά. Να έχουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε αλλά ουσιαστικά. Είμαι αισιόδοξος ξέρω την ομάδα και τους παίκτες, νομίζω θα είμαστε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια».

Για το τέμπο του παιχνιδιού και κατά πόσο έχουν επηρεαστεί οι ομάδες: «Σίγουρα αν δεν υπήρχε η διακοπή το τέμπο θα ήταν καλύτερο. Νομίζω όμως για πρώτο παιχνίδι ήταν ένα καλός αγώνας, νομίζω όποιος το παρακολούθησε δεν είδε κάτι βαρετό»

                  Ο Ένιγκ μίλησε για "ηγέτη Γκάμα"

Για την ανατροπή του Άρη και τι κρατάει από το σημερινό παιχνίδι μίλησε αρχικά ο τεχνικός του Άρη: «Καταρχάς έχουμε δειξει πως όταν βρισκόμαστε πισω στο σκορ δεν είναι πρόβλημα. Φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο οτι θελαμε την νίκη. Ο ΟΦΗ έβαλε ένα ωραίο γκολ, όμως στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε περισσότερο και με το δεύτερο γκολ του Μπρούνο Γκάμα, γυρίσαμε το παιχνίδι»

Για το «τετ α τετ» που είχε με τον Γκάμα: «Ο Μπρούνο Γκάμα είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα... Είναι ηγέτης. Συζητήσαμε πολύ για ποδόσφαιρο. Είχαμε συμφωνήσει πως έπρεπε να βάλει 10 γκολ ακι τα έφτασε. Τώρα διαπραγματευόαμστε για το πόσα θα βάλει στη συνέχεια»

Για το που κρίθηκε το σημερινό παιχνίδι: «Σε αυτό το σημείο μπαίνει και η γερμανική φύση μου. Έχουμε μαραθώνιο μπροστά μας. Πρέπει να είμαστε καλά από φυσική κατάσταση και τρεξίματα. Τα είχαμε σήμερα περισσότερο από την αντίπαλη ομάδα. Κερδίσαμε τις μονομαχίες και αυτό έπαιξε τον ρόλο του»

Πως φαντάζεται ότι θέλει να κλείσει η χρονιά για τον Άρη: «Ειίμαστε αναγκασμένοι να μπούμε κατευθείαν στα βαθιά. Είναι νωρίς να πούμε κάτι για το τέλος. Στα Play offs θέλουμε σίγουρα την 5η θεση, αλλά δεν μπορούμε να πούμε από τώρα τι θα γίνει»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια