Σακόρ στην ΚΡΗΤΗ TV: «Ο ΟΦΗ θα μπορούσε να είναι ακόμα και στην πρώτη τριάδα!»

ΟΦΗ
Σακόρ στην ΚΡΗΤΗ TV: «Ο ΟΦΗ θα μπορούσε να είναι ακόμα και στην πρώτη τριάδα!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο άσος του ΟΦΗ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» της ΚΡΗΤΗ TV

Στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» της ΚΡΗΤΗ TV μίλησε χθες ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ Βαγιεμπά Σακόρ. Βλέπετε… καραντίνα τέλος και για τους ποδοσφαιριστές της Super League και έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για να κυλήσει και πάλι η μπάλα στο χορτάρι!

Μετά από μια μεγάλη περίοδο απραξίας όλοι πλέον καλούνται να ολοκληρώσουν και την πιο…μεγάλη σε διάρκεια ποδοσφαιρική περίοδο της σύγχρονης ιστορίας! Στον ΟΦΗ αυτή η περίοδος συνοδεύτηκε με την επιστροφή της κρητικής ομάδας στην Ευρώπη μετά από πολλά χρόνια και όλοι πλέον στρέφονται στα play off. Μέσα σε αυτούς και ο Σακόρ που έστειλε τα δικά του μηνύματα, εμφανώς ικανοποιημένος… «Πέρασε ένα μεγάλο διάστημα. Ήμουν όπως όλοι στο Ηράκλειο, ήταν λίγο βαρετά, αλλά μένω κοντά στη θάλασσα και αυτό βοηθούσε. Όσο για την επιστροφή στο πρωτάθλημα, δε μπορώ να πω ότι είμαστε έτοιμοι στο 100% αλλά σίγουρα μπορώ να πω ότι θα τα δώσουμε όλα στα play off!».

Ο Σακόρ αισθάνεται μεγάλη χαρά για ό, τι έχει ήδη πετύχει ο ΟΦΗ φέτος και τα όσα λέει είναι χαρακτηριστικά: «Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να είναι στην κορυφή και εμείς είμαστε! Είμαι υπερήφανος! Από κει και πέρα στα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας σίγουρα αν λείψουν οι φίλαθλοι θα είναι διαφορετικά αλλά εμείς δεν θα αισθανόμαστε πίεση αφού τα έχουμε ήδη καταφέρει! Είμαστε στην πρώτη εξάδα αλλά θα μπορούσαμε να είμαστε και στην πρώτη τριάδα!». Τέλος, αναφορικά με τη δική του παρουσία στον ΟΦΗ ο Σακόρ είπε: «Μου αρέσει πολύ η ζωή εδώ. Μου αρέσει επίσης το ό, τι βρίσκομαι στον ΟΦΗ και θέλω να βρίσκομαι εδώ! Σίγουρα θέλω να είμαι όσο γίνεται πιο βασικό στέλεχος αυτής της ομάδας αλλά δυστυχώς μέσα στην περίοδο είχα και ατυχίες με τραυματισμούς…»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News