ΟΦΗ

Η ΠΑΕ ΟΦΗ στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Στο πλευρό του ιδρύματος για την εθελοντική αιμοδοσία στο πλαίσιο του «Ζήσε Αθλητικά»

Την έντονη κοινωνική της δράση δείχνει για μία ακόμη φορά η ΠΑΕ ΟΦΗ, στηρίζοντας την εθελοντική αιμοδοσία που συνδιοργανώνει "Το Χαμόγελο του Παιδιού" με το Υπουργείο Υγείας και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, στο πλαίσιο της διαδικτυακής καμπάνιας "Ζήσε Αθλητικά".

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 (@oficretefc) στηρίζει την εθελοντική αιμοδοσία που συνδιοργανώνει "Το Χαμόγελο του Παιδιού" (@xamogelotoupaidiou) με το Υπουργείο Υγείας και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, στο πλαίσιο της διαδικτυακής καμπάνιας "Ζήσε Αθλητικά". Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, οι ανάγκες σε αίμα είναι ιδιαίτερα αυξημένες και η ομάδα μας προσκαλεί όλο τον κόσμο στην εθελοντική αιμοδοσία, η οποία θα λάβει χώρα στην Πλατεία Ελευθερίας (έξω από το κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης) στο κέντρο του Ηρακλείου, το Σαββατοκύριακο 30-31 Μαΐου από τις 9:30 έως τις 14:00.
Όσοι επιθυμούν να δώσουν αίμα, παρακαλούνται να καλέσουν στο 6973320403 (9:00 -14:00 & 18:00- 21:00) ή να στείλουν email στο m.tsikan@gmail.com, για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η ταυτόχρονη παρουσία πολλών εθελοντών.
Η συγκέντρωση μονάδων αίματος θα πραγματοποιηθεί στην κινητή μονάδα «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», η οποία θα βρίσκεται στην Πλατεία Ελευθερίας.
Παρακαλούνται οι εθελοντές αιμοδότες να έχουν μαζί τους την ταυτότητα τους καθώς και να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους.
Σε όλη τη διάρκεια της δράσης, στον χώρο θα βρίσκεται υποστηρικτικά και η κινητή μονάδα προληπτικής ιατρικής του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Η δράση της εθελοντικής αιμοδοσίας συνδιοργανώνεται με την Περιφέρεια Κρήτης, την Αιγίδα της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, τον Δήμο Ηρακλείου, το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου (ΕΑΚΗ) και το ΠαΓΝΗ, ενώ θα συνεχιστεί στην Κρήτη, με επόμενους προορισμούς τον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου (1 Ιουνίου 2020), τα Χανιά (3-4 Ιουνίου 2020) και το Ρέθυμνο (5 Ιουνίου 2020).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 (@oficretefc) στηρίζει την εθελοντική αιμοδοσία που συνδιοργανώνει "Το Χαμόγελο του Παιδιού" (@xamogelotoupaidiou) με το Υπουργείο Υγείας και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, στο πλαίσιο της διαδικτυακής καμπάνιας "Ζήσε Αθλητικά". Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, οι ανάγκες σε αίμα είναι ιδιαίτερα αυξημένες και η ομάδα μας προσκαλεί όλο τον κόσμο στην εθελοντική αιμοδοσία, η οποία θα λάβει χώρα στην Πλατεία Ελευθερίας (έξω από το κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης) στο κέντρο του Ηρακλείου, το Σαββατοκύριακο 30-31 Μαΐου από τις 9:30 έως τις 14:00. Όσοι επιθυμούν να δώσουν αίμα, παρακαλούνται να καλέσουν στο 6973320403 (9:00 -14:00 & 18:00- 21:00) ή να στείλουν email στο m.tsikan@gmail.com, για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η ταυτόχρονη παρουσία πολλών εθελοντών. Η συγκέντρωση μονάδων αίματος θα πραγματοποιηθεί στην κινητή μονάδα «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», η οποία θα βρίσκεται στην Πλατεία Ελευθερίας. Παρακαλούνται οι εθελοντές αιμοδότες να έχουν μαζί τους την ταυτότητα τους καθώς και να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους. Σε όλη τη διάρκεια της δράσης, στον χώρο θα βρίσκεται υποστηρικτικά και η κινητή μονάδα προληπτικής ιατρικής του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Η δράση της εθελοντικής αιμοδοσίας συνδιοργανώνεται με την Περιφέρεια Κρήτης, την Αιγίδα της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, τον Δήμο Ηρακλείου, το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου (ΕΑΚΗ) και το ΠαΓΝΗ, ενώ θα συνεχιστεί στην Κρήτη, με επόμενους προορισμούς τον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου (1 Ιουνίου 2020), τα Χανιά (3-4 Ιουνίου 2020) και το Ρέθυμνο (5 Ιουνίου 2020). #oficretefc #xamogelotoupaidiou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OFI Crete F.C. (@oficretefc) στις

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια