default-image

ΟΦΗ: Σενάρια επιστροφής του Φώτη Παπουλή

ΟΦΗ
ΟΦΗ: Σενάρια επιστροφής του Φώτη Παπουλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 35χρονος επιθετικός αποτελεί παρελθόν από τον Απόλλωνα Λεμεσού και δεν αποκλείεται να αγωνιστεί ξανά στο «Γεντί Κουλέ»

Ο Φώτης Παπουλής αγωνίστηκε μόλις 1,5 χρόνο στον ΟΦΗ αλλά κατάφερε να αγαπηθεί από τον κόσμο της ομάδας, συνδυάζοντας την παρουσία του με την άνοδο στην Super League το 2011 και έχοντας εξαιρετική παρουσία με τα ασπρόμαυρα στην Super League me 34 συμμετοχές και οκτώ γκολ την περίοδο 2011-12.

Το καλοκαίρι του 2012 μετακόμισε στην Κύπρο και στον Απόλλωνα Λεμεσού, όπου για οκτώ συναπτά έτη φόρεσε με επιτυχία την φανέλα του συλλόγου με κορυφαίες στιγμές τις τέσσερις ευρωπαϊκές εξόδους στην διοργάνωση του Europa League.

Έχοντας πλέον κλείσει ο κύκλος του στην ομάδα της Λεμεσού, δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του που λήγει τέλος του μήνα και τα σενάρια τον θέλουν να επιστρέφει στην Ελλάδα, με το όνομα του ΟΦΗ να παίζει δυνατά. Άλλωστε στο τεχνικό τιμ της ομάδας του Ηρακλείου βρίσκεται και ο Περικλής Παπαπαναγής, με τον οποίο συνεργάστηκαν στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Μέχρι στιγμής πάντως τόσο ο ΟΦΗ, όσο και η πλευρά του παίκτη τηρούν σιγή ιχθύος, ωστόσο δεν αποκλείεται την επόμενη σεζόν να αγωνιστεί και πάλι στο "Γεντί Κουλέ"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News