ΟΦΗ: Πρόβλημα για Κοροβέση, εκτός play off ο Δερμιτζάκης

Κρήτη
ΟΦΗ: Πρόβλημα για Κοροβέση, εκτός play off ο Δερμιτζάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν είναι ανησυχητικός ο τραυματισμός του Κοροβέση, σε αρθροσκόπηση υποβλήθηκε ο Δερμιτζάκης

Το πρώτο… ιατρικό δελτίο του ΟΦΗ μετά την επιστροφή στις προπονήσεις είναι γεγονός με τα ονόματα των Νίκου Κοροβέση και Γιάννη Δερμιτζάκη να συμπεριλαμβάνονται σε αυτό.

Ο Νίκος Κοροβέσης υποβλήθηκε εκτάκτως σήμερα το απόγευμα σε τοπική έκχυση στους οπίσθιους μηριαίους, λόγω ενός παλαιότερου προβλήματος τραυματισμού και θα μείνει εκτός προπονήσεων για τις επόμενες ημέρες.

Το πρόβλημα για τον αρχηγό του ΟΦΗ δεν είναι πάντως ανησυχητικό. Απλώς τις τελευταίες μέρες όταν ανέβαζε ένταση στις προπονήσεις, αισθανόταν κάποιες ενοχλήσεις. Έτσι αποφασίστηκε από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ, να προχωρήσουν άμεσα στην έκχυση, έτσι ώστε να είναι παρών στους αγώνες των play offs.

Αναφορικά με τον Γιάννη Δερμιτζάκης υποβλήθηκε, επίσης εκτάκτως, σε αρθροσκοπική αποκατάσταση κάκωσης μηνίσκου και χόνδρινης βλάβης με την επιστροφή του στις προπονήσεις να υπολογίζεται το λιγότερο σε 4-6 εβδομάδες άρα δεν θα είναι διαθέσιμος στα Play Off.  Το πρόβλημα στο γόνατο για τον Ηρακλειώτη τερματοφύλακα υπήρχε εδώ και καιρό, απλώς προσπαθούσε να το ξεπεράσει χωρίς επέμβαση.

Μετά το διάστημα της καραντίνας όμως, στις προπονήσεις ο πόνος γινόταν όλο και πιο έντονος. Μίλησε με τους ανθρώπους της ομάδας και φυσικά με τους γιατρούς, κ.κ. Κουβίδη και Δεσποτάκη και αποφασίστηκε να γίνει το καλύτερο δυνατό για την υγεία του. Γι’ αυτό εκτάκτως μπήκε σήμερα το απόγευμα στο χειρουργείο, έτσι ώστε να μη χαθεί χρόνος και φυσικά για να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

Να τονίσουμε ότι παρότι το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή λήγει αυτό το καλοκαίρι, στον ΟΦΗ προχώρησαν άμεσα στην αποκατάσταση του προβλήματος ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος την επόμενη σεζόν, ανεξάρτητα του αν αγωνίζεται στον ΟΦΗ ή σε άλλο σύλλογο. «Αυτό θα κάναμε για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή μας, είτε το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι, είτε μετά από 5 χρόνια» αναφέρει χαρακτηριστικά η ΠΑΕ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News