Πρόεδρος Φορτούνα: «Ενδιαφέρον από Ελλάδα και Τουρκία για Σεμέντο»

ΟΦΗ
Πρόεδρος Φορτούνα: «Ενδιαφέρον από Ελλάδα και Τουρκία για Σεμέντο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο εξτρέμ του ΟΦΗ βρίσκεται σε αρκετές μεταγραφικές λίστες σύμφωνα με τον Ισιτάν Γκιουν

Ο Ισιτάν Γκιουν πρώην γενικός διευθυντής της Γαλατασαράι και επιχειρηματίας απέκτησε τον Ιούλιο το πλειοψηφικό πακέτων μετοχών της Φορτούνα Σιτάρντ βάζοντας ένα προσωπικό στοίχημα για τον ολλανδικό σύλλογο.

O κύριος στόχος ήταν να επαναφέρει την Φορτούνα στην Eredivisie κάτι που κατάφερε το 2018 (έπειτα από 16 χρόνια στην Β΄ κατηγορία) και ο δεύτερος να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα βασίζεται σε ταλαντούχους ποδοσφαιριστές δημιουργώντας το κατάλληλο περιβάλλον για νεαρούς και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές

Με την συγκεκριμένη λογική αποκτήθηκε και ο Λισάντρο Σεμέντο, ο οποίος παραχωρήθηκε με την μορφή δανεισμού στον ΟΦΗ, αλλά και οι ελληνικής καταγωγής Λάζαρος Ρότα και Δημήτρης Ιωαννίδης, οι οποίοι αποτελούν επένδυση για το μέλλον.

Με αφορμή το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Σεμέντο, το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη και πρόεδρο της Φορτούνα Σιτάρντ:

«Ο Λισάντρο Σεμέντο είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και είναι λογικό να ασχολούνται αρκετοί σύλλογοι μαζί του. Υπάρχουν ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες από την Τουρκία και την Ελλάδα.

Ο ποδοσφαιριστής όμως μέχρι τις 30 Ιουνίου ανήκει στον ΟΦΗ και δεν θα ήθελα να μπω σε διαδικασία αναφερθώ σε συγκεκριμένους συλλόγους», τόνισε αρχικά ο Ισιτάν Γκιουν, σημειώνοντας ωστόοσο πως δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη σε ότι αφορά τον Ολυμπιακό.

«Δεν υπάρχει κάτι νεότερο σε ότι αφορά τον Ολυμπιακό. Ισχύουν όσα είχα δηλώσει. Δεν ξέρω εάν η ελληνική ομάδα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του ή εάν βρίσκεται ψηλά στη λίστα της. Ο Λισάντρο πραγματοποίησε μια πολύ καλή σεζόν με τον ΟΦΗ και είμαστε ευχαριστημένοι από τις εμφανίσεις και την πρόοδο του. Θα δούμε τι θα γίνει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News