Ούλτε: «Ο Σεμέντο θα πωληθεί αν έρθει πρόταση»

Ποδόσφαιρο
Ούλτε: «Ο Σεμέντο θα πωληθεί αν έρθει πρόταση»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες από τη Φορτούνα Σιτάρντ

Ο Λισάντρο Σεμέντο παραχωρήθηκε δανεικός πέρυσι το καλοκαίρι στον ΟΦΗ από τη Φορτούνα Σιτάρντ, ενώ και φέτος είναι στη λίστα με τους παίκτες προς πώληση.

Ο προπονητής της ολλανδικής ομάδας, Σιορς Ούλτε τόνισε στο sport24.gr ότι ο 23χρονος άσος θα παραχωρηθεί αν έρθει συμφέρουσα πρόταση.

Ολυμπιακός, Ταμπζονσπόρ και ομάδες από τη Ρωσία έχει ακουστεί ότι ενδιαφέρονται έντονα.

Η ρήτρα αγοράς (πάνω από 1 εκ. ευρώ) δε μπορεί να καλυφθεί από τον ΟΦΗ, όμως μένει να δούμε τα οφέλη της κρητικής ομάδας σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αφού υπάρχουν σχετικοί όροι στο συμβόλαιο.

Ο Σιορς Ούλτε μετέφερε τη στάση της διοίκησης σχετικά με το μέλλον του ποδοσφαιριστή.

«Έχει δοθεί δανεικός για τη σεζόν 2019-2020 και την επόμενη σεζόν έχει ακόμα συμβόλαιο μαζί μας. Γνωρίζουμε ότι υπάρχει ενδιαφέρον γι' αυτόν, αλλά όχι κάτι χειροπιαστό. Οπότε αυτή τη στιγμή τον περιμένουμε πίσω για τη νέα αγωνιστική περίοδο», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε: «Η διοίκηση είναι ανοιχτή στην πώλησή του, αρκεί να έρθει καλή πρόταση. Αυτή τη στιγμή όμως δεν υπάρχει καμία πρόταση απολύτως».

Όσο για την άποψη του ίδιου για την αξία του παίκτη υπογράμμισε: «Έχω διακρίνει θετικά πράγματα, όπως έχω ακούσει μερικά καλά πράγματα, όχι όμως τόσα για να μπορώ να έχω καθαρή και σφαιρική άποψη, αφού όταν εγώ ήρθα στη Φορτούνα, αυτός είχε φύγει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News