ΟΦΗ

Το special video αφιέρωμα στον Χάιμε Βέρα

Γκολ και θέαμα από την παρουσία του Χιλιανού μάγου στον ΟΦΗ την περίοδο 1987-1992

Το όνομα του Χάιμε Βέρα μένει γραμμένο ανεξίτηλα με την ιστορία του ΟΦΗ. Η χρυσή εποχή της έλευσής του με τον Ολλανδό στον πάγκο αλλά και η επάνοδός του πέρυσι ως προπονητής με την χιτσκοκική παραμονή στην Super League, αποτελούν ορόσημα για τον ίδιο και την ομάδα.

Ο Χάιμε Βέρα κατέφθασε από την Χιλή στον ΟΦΗ στη μέση της σεζόν 1987-88. Αμέσως ξεχώρισε με την φοβερή τεχνική του κατάρτιση και τα υπέροχα γκολ που πετύχαινε με φανταστικές εμπνεύσεις και έγινε είδωλο για την εξέδρα.

Έμεινε στον ΟΦΗ μέχρι το μέσο της σεζόν 1991-92 και βοήθησε έναν δυνατό ΟΦΗ εκείνη την εποχή να κατακτήσει την 4η θέση της σεζόν 1987-88 και την έξοδο στην Ευρώπη, αλλά και να συμμετάσχει στον τελικό κυπέλλου του 1990. Ο Χιλιανός έχει μείνει στο μυαλό και στην καρδιά των φίλων του ΟΦΗ ως ένας από τους σπουδαιότερους ξένους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την φανέλα της ομάδας του Ηρακλείου.

Στο special video αφιέρωμα που ανέβηκε στο YouTube βρίσκονται όσα γκολ βρέθηκαν από την παρουσία του Χιλιανού μάγου Χάιμε Βέρα στον ΟΦΗ την περίοδο 1987-1992. Λείπουν μόλις 4 γκολ που πέτυχε στο πρωτάθλημα καθώς δεν βρέθηκαν βίντεο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια