ΟΦΗ

ΟΦΗ: Καταθέτει έφεση για το πρόστιμο των 40 χιλ. ευρώ

Όλο το παρασκήνιο για την ποινή που επιβλήθηκε στις ΠΑΕ λόγω της υπόθεσης Γκαγκάτση

Από το… πουθενά η ΠΑΕ ΟΦΗ βρέθηκε να καλείται να πληρώσει πρόστιμο 40 χιλιάδων ευρώ λόγω της παρουσίας του Βασίλη Γκαγκάτση στην Super League 1, όπως βέβαια συνέβη και με αρκετές άλλες ΠΑΕ.

Βέβαια, το παρασκήνιο της υπόθεσης είναι πολύ… πλούσιο, με τη νυν της διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ να μην είναι εξ’ αυτών που ψήφισαν υπέρ του να έχει θέση στην διοργανώτρια αρχή ο κ. Γκαγκάτσης αλλά τον βρήκε εκεί όταν ανέλαβε τον Οκτώβριο του 2018.

Όταν ο Ολυμπιακός ζήτησε την έκπτωση του κ. Γκαγκάτση, οι ομάδες που ψήφισαν κατά, ανάμεσα σε αυτές και η ΠΑΕ ΟΦΗ, το έκαναν με ένα και μοναδικό σκεπτικό. Από τη στιγμή που δεν είχε τελεσιδικήσει η υπόθεσή του, δεν είχε κριθεί οριστικά ένοχος. Υποστήριξαν λοιπόν ότι θα έπρεπε πρώτα να τελεσιδικήσει η υπόθεση και μετά να παρθεί η απόφαση.

Τόνισαν μάλιστα κάποιες ομάδες ότι σε περίπτωση δικαίωσης του κ. Γκαγκάτση ενδεχομένως να τεθεί θέμα αποζημίωσης κλπ. Αυτός ήταν ο λόγος που οι συγκεκριμένες ομάδες (μεταξύ αυτών και ο ΟΦΗ) ψήφισαν κατά της έκπτωσης του κ. Γκαγκάτση.

Είναι δεδομένο ότι η ΠΑΕ ΟΦΗ θα ακολουθήσει το δρόμο της έφεσης για το βαρύτατο πρόστιμο των 40 χιλιάδων ευρώ, όπως θα πράξουν και οι υπόλοιπες ΠΑΕ στις οποίες επιβλήθηκε αυτή η ποινή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια