Σεμέντο στην Α Βola: «Άνετη η καραντίνα στην Κρήτη…»

ΟΦΗ
Σεμέντο στην Α Βola: «Άνετη η καραντίνα στην Κρήτη…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H παρουσία του στο νησί της Κρήτης προκάλεσε το ενδιαφέρον της πορτογαλικής εφημερίδας

Η παρουσία του Λισάντρο Σεμέντο στην Κρήτη προκάλεσε το ενδιαφέρον της πορτογαλικής εφημερίδας Α Βola, στην οποία φιλοξενούνται σήμερα δηλώσεις του για το πως περνά τις μέρες της καραντίνας σε ένα νησί.

Ο Σεμέντο αναφέρθηκε στον τρόπο ζωής του αυτό το διάστημα, τονίζοντας ότι τα πράγματα είναι άνετα στην Κρήτη.  Ο 24χρονος εξτρέμ του ΟΦΗ περιέγραψε στην A Bola πως ζει στο Ηράκλειο και την Ελλάδα την απαγόρευση κυκλοφορίας λέγοντας: «Αποδεικνύεται πως δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά είτε να ζεις σε ένα νησί, είτε κάπου αλλού επειδή το σκεπτικό είναι να μείνουμε σπίτι. Η αλήθεια είναι πως εδώ δεν υπάρχουν ουρές πουθενά. Έχω πάει στο σούπερ μάρκετ κάποιες φορές, ψωνίζω μεγάλες ποσότητες και πάντα χωρίς προβλήματα. Ακόμα και όταν βγαίνω από το σπίτι για περπάτημα ή για τρέξιμο ή για να πάρω έναν καφέ, δεν συναντώ κανένα».

Όσον αφορά το πως περνάει ο ίδιος την καραντίνα, συνεχίζει «ξυπνάω στις 10.00 το πρωί, παίρνω πρωινό, κάνω προπόνηση, παίζω Playstation και βλέπω σειρές. Βασικά, έτσι περνάω την μέρα μου»

Τέλος, ερωτήθηκε για το ελληνικό ποδόσφαιρο απαντώντας ότι «θέλουν να επιστρέψουν στις προπονήσεις τον Μάη. Έμειναν 10 παιχνίδια και σκέπτονται να ξεκινήσουμε τον Ιούνιο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News