ΟΦΗ: Ο Σεμέντο στο μεταγραφικό “κάδρο”

ΟΦΗ
ΟΦΗ: Ο Σεμέντο στο μεταγραφικό “κάδρο”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 23χρονος άσος παραμένει στην επικαιρότητα και η κρητική ομάδα έχει το... “κλειδί”

Τους επόμενους μήνες το ενδιαφέρον θα αφορά την ολοκλήρωση της σεζόν, στις χώρες που αυτό είναι εφικτό, αλλά και πώς θα διαμορφωθεί και το μέλλον των ποδοσφαιριστών μετά τα... διευρυμένα χρονικά περιθώρια. Η παράταση στην ισχύ των συμβολαίων δίνει επιπλέον χρόνο, όμως αρκετές ομάδες ήδη κάνουν τις κινήσεις τους.

Έτσι, το όνομα του Λισάντρο Σεμέντο παραμένει στην επικαιρότητα από πλευράς ΟΦΗ, καθώς υπάρχουν συνεχώς αναφορές για το έντονο ενδιαφέρον από πλευράς Ολυμπιακού. Ο 23χρονος άσος είναι μία από τις περιπτώσεις που έχει "προκρίνει" ο Πέδρο Μαρτίνς, όμως πρόκειται για μια υπόθεση που και η ομάδα του Ηρακλείου έχει το δικό της... "κλειδί".

Η συμφωνία των Κρητικών με τη Φορτούνα Σιτάρντ για τον δανεισμό του παίκτη έχει συγκεκριμένους όρους, που τους επιτρέπει να έχουν τον πρώτο λόγο και οικονομικά οφέλη από οποιαδήποτε μεταγραφική "καραμπόλα".

Επιπλέον, όπως τόνισε πρόσφατα ο διευθυντής επικοινωνίας της ηρακλειώτικης ΠΑΕ, Μανόλης Βογιατζάκης, δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Σεμέντο. Όλα δείχνουν ότι η υπόθεση αυτή θα απασχολεί αρκετά τους καλοκαιρινούς μήνες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News