Η θέση της ΠΑΕ ΟΦΗ για την Super League 1

ΟΦΗ
Η θέση της ΠΑΕ ΟΦΗ για την Super League 1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρότεινε αναστολή έως 24/4 και δημιουργία επιτροπής εργασίας που θα φέρει συγκεκριμένες προτάσεις

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ κ. Ηλίας Πουρσανίδης εκπροσώπησε την κρητική ομάδα στην σημερινή τηλεδιάσκεψη της Super League.

Ο ΟΦΗ πρότεινε εκ νέου αναστολή μέχρι 24/4 και στο διάστημα που θα μεσολαβήσει μέχρι την επόμενη τηλεδιάσκεψη να δημιουργηθεί επιτροπή εργασίας η οποία θα δουλέψει πάνω σε διάφορα σενάρια και θα επανέλθει στην επόμενη συνεδρίαση της Λίγκας με συγκεκριμένες προτάσεις.

Αναφορικά με το ενδεχόμενος οριστικής διακοπής, ο Ηλίας Πουρσανίδης τόνισε ότι πρέπει να ξεκαθαριστεί τι σημαίνει η κάθε απόφαση στην πράξη και ποιες θα είναι οι επιπτώσεις από κάθε απόφαση.

Δηλαδή ότι χρειάζονται απαντήσεις καίρια ερωτήματα, όπως τι θα συμβεί με τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών, με τους χορηγούς, το τηλεοπτικό. Ασφαλώς απαντήσεις πρέπει να δοθούν τόσο σε ενδεχόμενο οριστικής διακοπής όσο και στο ενδεχόμενο να τελειώσουν τα πρωταθλήματα τέλος Ιουλίου. Επίσης, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ θέλησε να εξηγήσει σε όλους ότι πρέπει να λάβουν υπόψιν τους όλες τις παραμέτρους, ακόμα και την πλευρά των ποδοσφαιριστών για να μην είναι κανένας αδικημένος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News