Ο κορωνοϊός τίναξε στον αέρα τον σχεδιασμό του ΟΦΗ

ΟΦΗ
Ο κορωνοϊός τίναξε στον αέρα τον σχεδιασμό του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλα ήταν σχεδόν έτοιμα για το καλοκαίρι αλλά τώρα δεν μπορεί να παρθεί καμία απόφαση

Ο ΟΦΗ είχε οργανώσει σε μεγάλο βαθμό την καλοκαιρινή του προετοιμασία, κρατώντας μάλιστα και στο… τσεπάκι του την συμμετοχή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όμως ήρθε ο κορωνοϊός και τα έχει τινάξει όλα στον αέρα.

Ο Διευθυντής ποδοσφαίρου του ΟΦΗ Γιάννης Σαμαράς ταξίδεψε για αρκετές ημέρες στο εξωτερικό, έχοντας σχεδιάσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας. Ο ΟΦΗ θα πήγαινε στην Ολλανδία  στις αρχές Ιουλίου, όπου μάλιστα θα έδινε και τρία με τέσσερα φιλικά, συν ένα περαιτέρω πριν την πρώτη ευρωπαϊκή “μάχη” της ομάδας στο Europa League, εφόσον βέβαια υπήρχε η τιμωρία του Παναθηναϊκού, όπου ο ΟΦΗ αυτόματα θα είχε ευρωπαϊκό εισιτήριο στα χέρια του.

Τίποτα όμως από αυτά δεν ισχύει αλλά και κανένας δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει στο μέλλον.

Αυτό βέβαια ισχύει για όλες τις ομάδες, αφού ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα πότε θα γίνουν (και αν γίνουν) τα playoffs της Super League αλλά είναι και πολύ βασικό όχι μόνο τι συμβαίνει στην Ελλάδα αλλά κυρίως στο εξωτερικό με την κατάσταση που θα υπάρχει στην Ευρώπη με τον κορωνοϊό σχετικά με πτήσεις, φιλικούς αγώνες κ.α.

Επίσης επηρεάζεται γενικά η ποδοσφαιρική αγορά και είναι σε εκκρεμότητα τα συμβόλαια που λήγουν στις 30 Ιουνίου και γενικά η μεταγραφική αγορά.

Στον ΟΦΗ δεν μπορούν να κάνουν τίποτα άλλο παρά να συνεχίζουν τον προγραμματισμό τους, αλλά σε πολύ γενικότερο πλαίσιο, περιμένοντας τις οριστικές αποφάσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News