O Βούλγαρος Καμπάκοφ διαιτητής στο Άρης-ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
O Βούλγαρος Καμπάκοφ διαιτητής στο Άρης-ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξένοι διαιτητές ορίστηκαν και στα τρία παιχνίδια της πρεμιέρας των Play Off στην Super League 1

Με ξένους διαιτητές θα γίνουν και τα τρία παιχνίδια της πρεμιέρας των Play Off στην Super League 1 το προσεχές σαββατοκύριακο.

Στο σαββατιάτικο ματς του Άρη με τον ΟΦΗ θα σφυρίξει ο Βούλγαρος Γκιόργκι Καμπάκοφ. Βοηθοί του οι Μάρτιν Μαργκαρίτοφ, Ντιγιάν Βάλκοφ, 4ος ο Μαλούτας και VAR οι Ευαγγέλου, Φωτόπουλος.

Ένας Elite... διαιτητής ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό για την πρώτη αγωνιστικής των πλέι-οφ. Πρόκειται για τον Σλοβάκο, Ιβάν Κρούζλιακ ο οποίος στο παρελθόν έχει διευθύνει και άλλα ματς ελληνικών ομάδων. Το Ντιναμό Κιέβου-Ολυμπιακός 1-0 (21/2/19), Παναθηναϊκός-Καμπάλα 2-2 (27/8/15, Γιουρόπα), Τότεναμ-Αστέρας Τρίπολης 5-1 (23/10/14, Γιουρόπα) όλα για το Γιουρόπα Λιγκα και το Ελλάδα U17 –Λετονία U17 2-0.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Τόμας Σομολάνι, Μπράνισλαβ Χάντσκο, 4ος ο Τάσσης και στο VAR οι Σιδηρόπουλος, Κωσταράς και παρατηρητής ο Σπυρόπουλος.

Στο ντέρμπι της Αθήνας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό διαιτητής θα είναι ο 42χρονος Λιθουανός Γκεϊντιμίνας Μαζέικα. Βοηθοί του θα είναι οι Λιθουανοί Βιτάουτας Σίμκους, Βιτένις Καζλάουσκας, 4ος ο Τζήλος και στο VAR οι Διαμαντόπουλος, Τριανταφύλλου, με παρατηρητή τον Μπίκα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News