ΟΦΗ

Βογιατζάκης: «Στα δύσκολα κανείς δεν έχασε το δρόμο του»

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ για την είσοδο στα πλέι-οφ

Το δικό του ξεχωριστό «μήνυμα» για την είσοδο του ΟΦΗ στα πλέι-οφ έστειλε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Μανόλης Βογιατζάκης.

Με σχετική ανάρτηση τόνισε χαρακτηριστικά, ότι όλοι έμειναν «δεμένοι» στα δύσκολα και πρόσθεσε ότι τα όνειρα συνεχίζονται.

Αναλυτικά αναφέρει: «Σ’ αυτό το όμορφο ποδοσφαιρικό παραμύθι που ζούμε εδώ και περίπου 1.5 χρόνο, δεν υπάρχουν ούτε… δράκοι, ούτε κάποιο μαγικό ραβδί επιτυχίας. Υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν το ποδόσφαιρο, που σέβονται τη δουλειά τους και που κάθε πρωί δίνουν την ψυχή τους για να βάλουν - καθένας απ’ το πόστο του - ένα μικρό λιθαράκι με στόχο την υλοποίηση του project. Καθημερινά όλοι προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και να γίνουμε καλύτεροι. Το πιο σημαντικό είναι ότι κοιταζόμαστε στα μάτια και δεν υπάρχει ούτε ένας που να κάνει δεύτερες σκέψεις για τον άλλον. Όχι τώρα, στους πανηγυρισμούς που όλα μοιάζουν ιδανικά. Στα δύσκολα κανένας δεν έχασε τον "δρόμο" του. Μείναμε ακόμα πιο "δεμένοι" και πιστοί στο πλάνο. Είμαστε σίγουροι ότι θα έρθουν κι άλλες δύσκολες στιγμές. Αυτό είναι αναπόφευκτο. Έγιναν και θα γίνουν λάθη. Αυτό είναι δεδομένο για όσους δουλεύουν. Τίποτα όμως δε θα μας εμποδίσει να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε…».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια