ΟΦΗ: «Very Big» ξανά με τη στόφα της Ευρώπης

Απόψεις
ΟΦΗ: «Very Big» ξανά με τη στόφα της Ευρώπης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με το σπαθί του στα πλέι οφ με τους αποκαλούμενους "Big" και «τροφή» για ενίσχυση παραστάσεων για το ποδοσφαιρικό του μοντέλου. Τα καλύτεραν έχουν ήδη ανατείλλει...

Τα πλέι οφ με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Άρη, «τροφή» για ενίσχυση παραστάσεων για το ποδοσφαιρικό του μοντέλο

 Η ονειροπόληση για την επιστροφή του στην Ευρώπη, πήρε πλέον σάρκα και οστά! Η Ευρώπη είναι ήδη σίγουρη, για τον ΟΦΗ, εφόσον δεν προκύψει αναστολή της ποινής του Παναθηναϊκού και ο ΟΦΗ, με τα παιδιά του Γκέραρντ στα ηνία επιστρέφει σε τροχιά ευρωπαϊκών συγκινήσεων μετά από 20 χρόνια! «Ο ΟΦΗ επέστρεψε στην κανονικότητα του», όπως εύστοχα σχολίασε ο Άκης Μάντζιος.

Ο ΟΦΗ πέτυχε (με το σπαθί του, όπως επιμένουμε) την επίτευξη ενός μεγάλου και πολύτιμου στόχου, με την κατάκτηση της πέμπτης θέσης και τη συμμετοχή του στα πλέι οφ της Superleague, μαζί με τους «big» του πρωταθλήματος.

Αν μάλιστα το δεις και από τη σκοπιά της νέας ομάδας που στοχεύει την καταξίωση ενός καθαρού ποδοσφαιρικού μοντέλου, το επίτευγμα γίνεται ακόμη πιο σημαντικό και με τον ήχο της εκκωφαντικής νίκης της τελευταίας αγωνιστικής που τον πήγε μια σκάλα πιο πάνω.

Ο ΟΦΗ έδειξε με τη πορεία του, πως ανταγωνιστικά στο σύνολο του πρωταθλήματος είναι συμβατός με τους «μεγάλους» και ικανότερος όλων των «μεσαίων» και «μικρομεσαίων» της κούρσας!

Το αποτέλεσμα της συγκομιδής του τα λέει όλα, όπως ένα αποτέλεσμα σε μια μάχη τελικού σε μια κορυφαία διοργάνωση που δίνει το τρόπαιο.

Καμιά ομάδα από τις διεκδικήτριες για μια θέση στον ήλιο των πλέι οφ, δεν μπόρεσε να τον απειλήσει ουσιαστικά και αυτό φανερώνει τη διαφορά κλάσης και συγκέντρωση για τον στόχο, όπως πιστοποιεί και η διαρκής κατοχή θέσης στην εξάδα από την αρχή του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News