Έβγαλε… μάτια η Κ17 του ΟΦΗ, 4-2 την ΑΕΚ στην Ελιά

ΟΦΗ
Έβγαλε… μάτια η Κ17 του ΟΦΗ, 4-2 την ΑΕΚ στην Ελιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτή τη φορά η Κ17 ΟΦΗ συνδύασε την πολύ καλή εμφάνιση με ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα

Ένα από τα καλύτερα και πιο ουσιαστικά φετινά της παιχνίδια έκανε σήμερα στην Ελιά η ομάδα Κ17 του ΟΦΗ. Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομής της Super League επικράτησε 4-2 της ΑΕΚ, συνδυάζοντας την πολύ καλή εμφάνιση με ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Οι ποδοσφαιριστές του Βασίλη Παπαδάκη προηγήθηκαν μόλις στο 7ο λεπτό, με τον Φωτιάδη να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα της εστίας του Κυριτσά, έπειτα από σέντρα του Σωμαράκη.

Στο 14’ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Τσιόκρη, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Φωτιάδης εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ασίστ του Βασιλάκη, σκοράροντας και πάλι, δίνοντας έτσι το προβάδισμα στον ΟΦΗ. Τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη του α’ ημιχρόνου, ο Βλαχίδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Μακατουνάκη και έκανε το 2-2 για τους «κιτρινόμαυρους».

Στο 63’ ο Μπερικάκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 3-2 για τον ΟΦΗ, ενώ στο 83ο λεπτό ο Αποστολάκης νίκησε τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, διαμορφώνοντας το τελικό 4-2, διαμορφώνοντας μια απόλυτα δίκαιη και ευρεία νίκη!

Κ17 ΟΦΗ (Β. Παπαδάκης): Μακατουνάκης, Αμανάκης (75’ Σπυριδάκης), Χνάρης, Βιτώρος, Σμπώκος, Βασιλάκης, Φωτιάδης, Λέλεκας (55’ Καφούσης), Σωμαράκης (80’ Μπέης), Κορνιλάκης (55’ Αποστολάκης), Μπερικάκης (80’ Χατζηπαράσχος)

Κ17 ΑΕΚ (Ι. Νεντέλκοβιτς): Κυριτσάς, Κανελλόπουλος, Γιαννακού, Αντωνόπουλος, Καραστέργιος, Καλτσάς (46' Μιτάι) Τσιόκρης, Πιτιλάκος (60' Κασιόλας) Βλαχίδης (75' Ξυμητήρης) Γεωργέας, Μιχόπουλος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News