Ζοάο Φιγκεϊρέντο: «Ονειρεύομαι γκολ με τον ΟΦΗ στην Ευρώπη»

Ποδόσφαιρο
Ζοάο Φιγκεϊρέντο: «Ονειρεύομαι γκολ με τον ΟΦΗ στην Ευρώπη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός ήταν ο πρωταγωνιστής χθες στο «Γεντί Κουλέ»

Μεγάλος πρωταγωνιστής στο “Γεντί Κουλέ” ήταν ο Ζοάο Φιγκεϊρέντο, ο ποδοσφαιριστής-αποκάλυψη του ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα και κυρίως στον β’ γύρο, όπου σήκωσε σχεδόν μόνος του το βάρος στο σκοράρισμα!

Ο Βραζιλιάνος φορ μετά το παιχνίδι μίλησε στο Novasports για το σπάνιο και εξαιρετικά δύσκολο γκολ που σημείωσε, λέγοντας ότι το έχει ξανακάνει σε νεαρότερη ηλικία, ενώ είπε ότι το όνειρό του είναι να βάλει γκολ στο “Γεντί Κουλέ” και σε ευρωπαϊκό παιχνίδι! «Το έχω ξανακάνει όταν ήμουν πολύ νέος, αλλά ήταν ένα πολύ δύσκολο γκολ. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα. Στο πρώτο μέρος ελέγξαμε την άμυνα, ενώ στο δεύτερο επικεντρωθήκαμε στην επίθεση. Είμαστε κοντά στην έκτη θέση και το αξίζουμε. Εννοείται ότι ονειρεύομαι να σκοράρω εδώ και στην Ευρώπη», είπε ο Φιγκεϊρέντο.

Ο Γιώργος Κουτρουμπής ανέφερε στις δηλώσεις του ότι, μετά την ακύρωση των δύο πρώτων γκολ, θα ήταν σοκ αν ακυρωνόταν και το τρίτο: «Ήταν ένα από τα πιο κρίσιμα ματς της σεζόν, είχαμε λίγο άγχος, αλλά τελικά καταφέραμε να σκοράρουμε στο τέλος. Ο Ατρόμητος μάς πίεσε ψηλά, όμως στο β' βελτιωθήκαμε. Ο Ζοάο Βίκτορ ήταν πάρα πολύ καλός στο β' ημίχρονο και βοήθησε την ομάδα. Ακυρώθηκε το πρώτο γκολ, ακυρώθηκε το δεύτερο και θα ήταν σοκ αν ακυρωνόταν και το τρίτο. Είμαστε σε καλή θέση για την εξάδα, να πάμε κόντρα στην ΑΕΚ να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και θα είμαστε κοντά», είπε μεταξύ άλλων ο αμυντικός του ΟΦΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News