ΟΦΗ: Νίκη με Ατρόμητο και ως «κεφάλαιο»

Απόψεις
ΟΦΗ: Νίκη με Ατρόμητο και ως «κεφάλαιο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαρκή παιγνίδια με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Άρη, δημιουργούν νέα και σπουδαία κεφάλαια στο δρόμο για την εξύψωση του ποδοσφαιρικού του μοντέλου.

Η νίκη του Αστέρα Τρίπολης στον Βόλο, άφησε εκτός εξάδας στον πίνακα τον ΟΦΗ , που καλείται στο ραντεβού της Δευτέρας στο Γεντί Κουλέ να προσπεράσει απέναντι στον Ατρόμητο που κυνηγά και κείνος το εισιτήριο. Η ισοπαλία στο άλλο ενδιαφέρον ματς της αγωνιστικής για τα πλέι οφ ανάμεσα στην Ξάνθη και τη Λαμία, μπορεί να θεωρεί το καλύτερο αποτέλεσμα για την κρητική διεκδίκηση… μέχρι να αποδειχθεί!

Ο ΟΦΗ χρωστάει στον εαυτό του την υπεράσπιση των κεκτημένων του σε όλη τη διάρκεια της κούρσας του πρωταθλήματος, που τον θέλουν να είναι στο τιμ των ομάδων της κορυφής που θα συνεχίζουν τις άγριες μάχες των πλέι οφ.

Οι στροφές έχουν ανέβει κατακόρυφα για το κυνήγι της προνομιούχου θέσης και αυτή η (δημιουργική) πίεση, αναμένεται να φέρει θετικά αποτελέσματα στα πλάνα του Γιώργου Σίμου, με την ομάδα του να είναι αυξημένα προσεκτική και αποτελεσματική με τη δυνατή συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου του.

Στα τρία ματς που του απομένουν, το πρώτο ματς, αυτό με τον Ατρόμητο πράγματι είναι το πιο σημαντικό… μέχρι το επόμενο, όπως ορθά επισημαίνει στις δηλώσεις του ο προπονητής της κρητικής ομάδας.

Χωρίς πολλά λόγια, τώρα μετράνε οι βαθμοί και το ματς με τον Ατρόμητο που έρχεται με επικίνδυνες βλέψεις, να κλέψει ότι μπορεί στη στροφή.

Ο ΟΦΗ είναι βαθύτατα συνειδητοποιημένος, πως αυτή η μάχη της Δευτέρας, κρίνει σε μεγάλο βαθμό το επίπεδο της συνέχειας του, που συν τοις άλλοις θα αυξάνει κατακόρυφα τις παραστάσεις του. Διαρκή παιγνίδια με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Άρη, δημιουργούν νέα και σπουδαία κεφάλαια στο δρόμο για τη στερέωση του ποδοσφαιρικού του μοντέλου.

-Ότι και να παρατηρήσουμε, σημασία έχει μόνο το αποτέλεσμα, που θα μπορεί να πάει τον ΟΦΗ στους 31 βαθμούς που θα τον έχει ενθαρρυντικά στην τσίτα, στις δύο τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου.

Επιστροφή στην έκτη θέση με νίκη επί του Ατρόμητου για τον ΟΦΗ, μετά την προσωρινή προσπέραση από τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος έχει προσπεράσει την κρητική ομάδα και στη βαθμολογική συγκομιδή έδρας με 21-20 βαθμούς, με ένα παιχνίδι περισσότερο…

Ο Ατρόμητος παρά τις συνεχόμενες απώλειες δεν έχει καθόλου ευκαταφρόνητη συγκομιδή μακριά από το Περιστέρι.  Έχει 10 βαθμούς, έναντι αντιστοίχως 9 του ΟΦΗ και παιχνίδι (εκτός το σημερινό) λιγότερο.

Στο «Γεντί Κουλέ» είναι η υπερδύναμη του ΟΦΗ και με τους αριθμούς, με τον μέσο όρο βαθμών ανά ματς 1.82, όταν ο μέσος δείκτης του πρωταθλήματος είναι 1.72. Ο Ατρόμητος φυσικά υπολείπεται του μέσου όρου στα εκτός έδρας της Superleague, με 0.91 έναντι του μέσου δείκτη που είναι 1.02.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News