ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 4-0 (Τελικό)

Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 4-0 (Τελικό)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΟΚ-ΟΦΗ Live

Δύσκολη αποστολή για την ομάδα του Ηρακλείου στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής

Στην Τούμπα «δοκιμάζεται» ο ΟΦΗ, που θα διεκδικήσει τις πιθανότητες που του αναλογούν κόντρα στον ΠΑΟΚ για την 23η αγωνιστική.

Παρά τις πολλές απουσίες, στην ομάδα του Ηρακλείου είναι αποφασισμένοι να δώσουν το 100% για το καλύτερο δυνατό.

Αναμενόμενες επιλογές για την 11αδα από τον Γιώργο Σίμο, με εξαίρεση ίσως την παρουσία του Νέιρα, που έχει 9 κίτρινες κάρτες.

*Στο γήπεδο της Τούμπας βρίσκεται και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μιχάλης Μπούσης που βρέθηκε στα αποδυτήρια για να ευχηθεί καλή επιτυχία στους ποδοσφαιριστές. 

*Πριν τη σέντρα του αγώνα, οι παίκτες του ΟΦΗ και του ΠΑΟΚ άφησαν λουλούδια στην προτομή του Παναγιώτη Κατσούρη, τιμώντας τη μνήμη του. 

Παρακολουθείστε την εξέλιξη του αγώνα από το neakriti.gr

1' Ξεκίνησε η αναμέτρηση στην Τούμπα. 

13' Μακρινό σουτ από τον Στάικο, η μπάλα ψηλά πάνω από την εστία.

14' Έγκαιρη "έξοδος" από τον Σωτηρίου, που μπλοκάρει προ του Άκπομ. 

33' Γύρισμα του ΠΑΟΚ από αριστερά στη μικρή περιοχή, ο Σωτηρίου θα μπλοκάρει με ευκολία. 

39' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ο Μάνος ανοίγει το ματς στην αντεπίθεση, δίνει στον σωστό χρόνο για τον Σεμέντο, που πλασάρει μέσα από την περιοχή απέναντι από τον Ζίφκοβιτς, όμως είναι άστοχος. 

Τέλος πρώτου ημιχρόνου, 0-0 το αποτέλεσμα. Ο ΟΦΗ δεν απειλήθηκε καθόλου από τον ΠΑΟΚ, κλείνοντας σωστά τους «διαδρόμους» προς την περιοχή του. Μάλιστα, η ομάδα του Ηρακλείου είχε την πιο κλασσική ευκαιρία του πρώτου μέρους, με τον Σεμέντο να αστοχεί από πλεονεκτική θέση στο 39’.

46' Εκκίνηση στο δεύτερο 45λεπτο.

46' Δύο αλλαγές για τον ΠΑΟΚ, με το Λημνιό αντί του Ελ Καντουρί και τον Μαουρίσιο στη θέση του Εσίτι.

46' Αλλαγή και για τον ΟΦΗ, από ότι φαίνεται αναγκαστική, με τον Αντίλ Ναμπί αντί του Νέιρα.

49' ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ: Ο Μπράουν ανατρέπει τον Λημνιό μέσα στην περιοχή, υπόδειξη για πέναλτι από τον διαιτητή Φωτιάδη. Αχρείαστο μαρκάρισμα από τον μπακ του ΟΦΗ, αφού δε μπορούσε να προλάβει τη μπάλα, ενώ ο αντίπαλος ήταν κοντά στην τελική γραμμή. 

50' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ 1-0: Ο Σωτηρίου αποκρούει την εκτέλεση του Μπίσεσβαρ, όμως ο Άκπομ παίρνει το "ριμπάουντ" και κάνει το 1-0. 

53' Δυνατό σουτ του Άκπομ μέσα από την περιοχή, ο Σωτηρίου θα αποκρούσει σε κόρνερ. Ο γκολκίπερ του ΟΦΗ χτύπησε στο κάθετο δοκάρι στην προσπάθεια του για επέμβαση και υπάρχει διακοπή στην αναμέτρηση. Συνεχίζει κανονικά ο έμπειρος πορτιέρο. 

57' Κόρνερ του Μίσιτς, κεφαλιά του Λέο Μάτος από τη μικρή περιοχή, ο Σωτηρίου θα αποκρούσει ξανά. 

59' ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ: Ο Φωτιάδης δείχνει ξανά την "άσπρη βούλα", για τράβηγμα του Κώστα Γιαννούλη στον Λάμπρου εντός περιοχής. Κίτρινη κάρτα για τον αμυντικό του ΟΦΗ. 

60' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ 2-0: Ο Άκπομ εκτελεί αυτή τη φορά και νικάει τον Σωτηρίου για το 2-0. 

66' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ 3-0: Σέντρα του Μίσιτς από δεξιά, κεφαλιά του Λάμπρου στα δίχτυα, παρά την προσπάθεια του Σωτηρίου. 

71' Κίτρινη κάρτα στον Μίσιτς. 

74' Τελευταία αλλαγή για τον ΠΑΟΚ, ο Αουγκούστο στη θέση του Μίσιτς. 

77' Φαλτσαριστό σουτ του Ναμπί εκτός περιοχής, η μπάλα δίπλα από το κάθετο δοκάρι, ενώ φαίνεται να την έχει "βρει" και ο Ζίφκοβιτς. Άουτ, δείχνει πάντως ο Φωτιάδης. 

80' Κίτρινη κάρτα στον Μπίσεσβαρ. 

82' Δεύτερη αλλαγή για τον ΟΦΗ. Ο Νοικοκυράκης αντί του Βαζ στο παιχνίδι. 

83' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ 4-0: Δυνατό σουτ του Αουγκούστο έξω από την περιοχή, η μπάλα στη δεξιά γωνία για το 4-0. 

88' Πλασέ του Νοικοκυράκη μέσα από την περιοχή, ο Ζίφκοβιτς θα μπλοκάρει εύκολα. 

89' "Κλείνει" τις αλλαγές του ο ΟΦΗ, ο Περδίκης στη θέση του Γιαννούλη. 

Τελευταίο σφύριγμα από τον διαιτητή Φωτιάδη. "Βαριά" ήττα με 4-0 για τον ΟΦΗ στην Τούμπα, με το δεύτερο ημίχρονο να εξελλίσεται σε "εφιάλτη".

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Ζίφκοβιτς, Μάτος, Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης Δ., Εσίτι (46' Μαουρίσιο), Μίσιτς (74' Αουγκούστο), Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Ελ Καντουρί (46' Λημνιός), Άκπομ.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Μπράουν, Νάστος, Βαφέας, Γιαννούλης Κ. (89' Περδίκης), Ζοάο Βίκτορ, Στάικος, Νέιρα (46' λ.τ. Ναμπί), Βαζ (82' Νοικοκυράκης), Σεμέντο, Μάνος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News