Φερέιρα: «Δεν είναι εύκολο αλλά ο Θεός είναι μαζί μου»

ΟΦΗ
Φερέιρα: «Δεν είναι εύκολο αλλά ο Θεός είναι μαζί μου»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

To μήνυμα δύναμης που στέλνει ο Βραζιλιάνος μετά τον σοβαρό τραυματισμό του

Ελάχιστα δευτερόλεπτα είχαν περάσει από την είσοδο του Φερέιρα στον αγωνιστικό χώρο στον αγώνα με την ΑΕΛ και στην πρώτη του επέλαση προς τα αντίπαλα καρέ δέχτηκε ένα σκληρό μαρκάρισμα.

Ένα μαρκάρισμα που δεν δόθηκε κακώς φάουλ αλλά αυτό ήταν το λιγότερο μπροστά στην σοβαρότητα του τραυματισμού του, που εξ’ αρχής φάνηκε και από το Video, με τον παίκτη του ΟΦΗ να σφαδάζει κρατώντας το γόνατό του. Ο Φερέιρα μεταφέρθηκε με φορείο αμέσως στο Creta Interclinic, με τον κόσμο «παγωμένο» στην κερκίδα να τον χειροκροτά ενώ συγκινητική ήταν η κίνηση του Αμρ Ουάρντα της Λάρισας, που έτρεξε προς τον Φερέιρα και τον φίλησε, δίνοντάς του δύναμη.

Λίγες ώρες αργότερα και αφού είχε εξακριβωθεί ότι υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα οδηγηθεί άμεσα στο χειρουργείου, ο παίκτης του ΟΦΗ έστειλε ένα μήνυμα δύναμης, ότι θα το παλέψει έχοντας μεγάλη πίστη στο Θεό και παίρνοντας κουράγιο από τα μηνύματα αγάπης και υποστήριξης… Μάλιστα ο Ουάρντα, ο Φιγκειρέντο, ο Ναμπί ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να του στείλουν την στήριξή τους με τα μηνύματά τους.

Ο Φελίπε Σόουζα Φερέιρα έγραψε στο Instagram:

«Η ζωή μου ήταν πάντα όπως αυτή, του αγώνα, της δύναμης, της μεγάλης πίστης! Έχω περάσει από περίπλοκες στιγμές, στιγμές που σκέφτηκα να εγκαταλείψω, αλλά με μεγάλη πίστη στο Θεό, με μεγάλη υποστήριξη από τους φίλους και την οικογένεια, πήρα πάντα τα πάνω μου!

Και τώρα θα επαναλάβω, μια άλλη δύσκολη στιγμή που θα ξεπεράσω όπως πάντα, δεν είναι τίποτα που δεν είμαι συνηθισμένος!

Σας ευχαριστούμε για όλα τα μηνύματα της αγάπης και της υποστήριξης από όλους!

Τα κρατώ όλα στην καρδιά μου!

Δεν είναι εύκολο, αλλά ο Θεός είναι μαζί μου!

Ο Ιησούς είπε: «Εγώ δεν σας ευλογώ; Να είστε ισχυροί και γενναίοι! Μην πανικοβληθείτε ή αποθαρρύνεστε, επειδή ο Κύριος ο Θεός σας θα είναι μαζί σας όπου κι αν πάτε».

Πίστη και δύναμη!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News