ΟΦΗ για Παπαδόπουλο: «Μια ζωή αφιερωμένη στον ΟΦΗ»

ΟΦΗ
ΟΦΗ για Παπαδόπουλο: «Μια ζωή αφιερωμένη στον ΟΦΗ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ αποχαιρετά έναν από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές της ιστορίας του

Ανακοίνωση για την απώλεια του Δημήτρη Παπαδόπουλο εξέδωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ, αποχαιρετώντας έναν από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές της ιστορίας του συλλόγου.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος συνδύασε την μεγάλη καριέρα του στον ΟΦΗ με δύο ανόδους στην Α’ Εθνική το 1968 και το 1976 ενώ την περίοδο 1976-77 αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στην Α΄ Εθνική με σύνολο 22 τερμάτων, αποτελώντας τον πρώτο ποδοσφαιριστή επαρχιακής ομάδας που αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της Α΄ Εθνικής.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ

«Μια ζωή αφιερωμένη στον ΟΦΗ! Τα αντίπαλα δίχτυα τον ένιωσαν για τα καλά. Δεινός γκολτζής, αλλά και σπουδαία προσωπικότητα της ιστορίας μας, με σημαντική συμβολή στη δημιουργία της Ακαδημίας που για χρόνια αποτελούσε τον «αιμοδότη» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Για 14 χρόνια τίμησε την ασπρόμαυρη φανέλα, περνώντας στο Πάνθεον της ιστορία της! Ο μοναδικός, μέχρι και σήμερα, πρώτος σκόρερ επαρχιακής ομάδας (22 γκολ τη σεζόν 1976-77) στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος δεν είναι πια κοντά μας και η οικογένεια του ΟΦΗ πενθεί. Θα είναι για πάντα ο μεγάλος σκόρερ που με τα γκολ και την ηγετική του παρουσία, συνέδεσε το όνομά του με την, ιστορική, πρώτη άνοδο του ΟΦΗ στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News