ΠΑΕ ΟΦΗ: «Το παιδί είναι πάνω απ’ όλους μας»

ΟΦΗ
ΠΑΕ ΟΦΗ: «Το παιδί είναι πάνω απ’ όλους μας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ηχηρό μήνυμα του ΟΦΗ μετά τα όσα είχαν γίνει στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και μια αγκαλιά της ομάδας για τα δύο παιδιά…

Το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό την περασμένη Τετάρτη στιγματίστηκε από δύο γεγονότα, τα οποία είναι ξεκάθαρα έξω από την φιλοσοφία της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Το ένα ήταν το συμβάν του αμυντικού του Ολυμπιακού Σεμέδο με ένα ball boy του γηπέδου μετά το φινάλε αλλά και στη συνέχεια ένα επεισόδιο στη Θύρα 2 με έναν γονιό που δέχτηκε επίθεση μπροστά στα μάτια του παιδιού του.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ κάλεσε τα δύο παιδιά στο ΒΑΚ, τους έδωσε δώρο από μία μπάλα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών και έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα, αναφέροντας τα παρακάτω:

«Το «παιδί» είναι πάνω απ’ όλα. Το «παιδί» είναι πάνω από κάθε αγώνα, πάνω από κάθε νίκη, πάνω από κάθε βαθμό. Το «παιδί» είναι πάνω απ’ όλους μας. Πάνω από το ποδόσφαιρο κι αυτό για εμάς είναι αδιαπραγμάτευτο.

Στον αγώνα της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό, δύο παιδιά, άθελά τους, είδαν τα φώτα της δημοσιότητας να πέφτουν πάνω τους, για λόγους που ουδεμία σχέση είχαν με την πραγματική έννοια του ποδοσφαίρου.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 δίνει πάντα προτεραιότητα στο κάθε «παιδί» και στο πλαίσιο αυτό αποφάσισε να προσκαλέσει τα δύο αυτά παιδιά στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο για να γνωρίσουν από κοντά τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και να πάρουν ως δώρο από μια μπάλα με τις υπογραφές τους»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News